Uutiset

Kuljetuskalusto

TomTom Trucker 6000 elinikäisin päivityksin

TomTom on julkaissut Trucker 6000 Lifetime Edition -satellittinavigaattorin, joka on suunniteltu kuorma-autokuskien huolettoman ajon takeeksi. Navigaattorin mukana ammattikuljettajat saavat tarkat ajoneuvokohtaiset reittiohjeet, nopeuskamerahälytykset, ajantasaiset kartat ja reaaliaikaiset liikennetiedot laitteen koko elinkaaren ajaksi. Navigaattorissa on myös sisäänrakennettu SIM-kortti, jonka myötä laitetta voi käyttää ulkomailla aivan kuten kotimaassakin – ilman erillisiä verkkovierailumaksuja.

Kuljettajat voivat ryhtyä suunnittelemaan reittiään jo toimistolta tai taukopaikalta käsin MyDrive-sovelluksen avulla. Sovellus huomioi äärimmäisen tarkkojen liikennetietojen lisäksi ajoneuvon painon, tyypin, koon ja kuorman, mikä takaa perille pääsyn ajoissa, ruuhkia ja muuta ylimääräistä sählinkiä välttäen.

”Ajon tehokkuus ja sujuvuus ovat ammattikuljettajille erittäin tärkeitä asioita, joten halusimme suunnitella Trucker 6000 Lifetime Edition -navigaattorin sitä silmällä pitäen. Tiedämme myös, että monet rekkakuskit kantavat huolta lisäpalveluiden ja ulkomaankäytön aiheuttamista kustannuksista, joten sisällytimme kaiken tämän laitteeseen ilman lisämaksua”, kertoo TomTomin kuluttajatuotteista vastaava Corinne Vigreux.

Navigaattorissa on kuuden tuuman kosketusnäyttö, jolla toimivat tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet. Laite asettuu telineeseensä näppärän magneetin avulla, joten sen voi napata helposti ja turvallisesti mukaan ajoneuvon jäädessä parkkiin.

Lue seuraavaksi