Uutiset

Kuljetuskalusto

Teboil Super HPD ECV -moottoriöljyt nyt suorituskykyisempänä

Teboil Super HPD ECV -moottoriöljyt ylittävät joukon uusia suorituskykyluokkia. Uudistuksen myötä öljy täyttää erityisesti raskaiden Volvojen viimeisimmät VDS-4.5 vaatimukset sekä API CK-4-luokituksen.

Jatkuvaa tuotekehitystä
Teboil on viimeaikoina tuonut markkinoille useita uusia tuotteita eri tuoteryhmiin. Samaan aikaan myös olemassa olevia tuotteita kehitetään jatkuvasti. Voiteluaineidensa jatkuvan tuotekehityksen seurauksena Teboil Super HPD ECV -sarjan moottoriöljyt ylittävät nyt uusia suorituskykyvaatimuksia, kuten API CK-4, Volvo VDS-4.5, Renault RLD-4, Cummins CES 20086 ja Mack EO-S 4.5.
”Suomalaisten markkinoiden kannalta erityisesti Volvon uusin moottoriluokitus on tärkeä. Suomessa on paljon Volvon raskasta ajoneuvo- ja työkonekalustoa. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme uusimman Volvo VDS-4.5 -vaatimuksen ylittävät moottoriöljyt”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki toteaa.

Vaihtovälivarmuutta raskaaseen ajoon
Uusitun reseptin myötä Teboil Super HPD ECV -sarjan säilyttävät ominaisuutensa luotettavasti pidempään. Uusien luokitustasojen johdosta öljyillä on nyt parannetut puhtaanapito- ja kulumisenesto-ominaisuudet, jolloin ne antavat tehokkaamman suojan koko öljynvaihtovälin ajan. Vakaiden viskositeettiominaisuuksien sekä tehokkaan ilmanerottumisen ansiosta voitelukalvo säilyy vahvana myös kriittisen korkeassa kuormituksessa. Öljyt kestävät myös aikaisempaa paremmin hapettumisesta johtuvaa vanhenemista, jota erityisesti korkeat öljyn lämpötilat nopeuttavat.
”Yhä tehokkaammat moottorit, raskaammat kuormat ja pidemmät öljyvaihtovälit asettavat moottoriöljyn ominaisuudet koetukselle. Teboil Super HPD ECV -moottoriöljyt tarjoavat luotettavaa voitelua koko öljynvaihtovälin ajan”, Riihimäki toteaa.

Sopii myös vanhempaan kalustoon
Kaikki Teboil-voiteluaineet valmistetaan Haminan voiteluainetehtaalla ja ne on suunniteltu vaativiin pohjoisiin käyttöolosuhteisiin. Teboil Super HPD ECV -moottoriöljyt ovat saavuttaneet vankan suosion suomalaisten raskaan kaluston ammattilaisten keskuudessa. Öljyt sopivat erinomaisesti sekä työkonekalustoon että maantieliikenteeseen. Moderni Mid-SAPS-tyyppinen lisäaineteknologia on yhteensopiva monien pakokaasun jälkikäsittelylaitteilla varustettujen moottorien kanssa. Teboil Super HPD ECV -sarjan uudet luokitukset ovat taaksepäin yhteensopiva. Öljyt sopivat siis erinomaisesti myös vanhempaan kalustoon tarjoten niillekin entistä parempaa suojaa.

Lue seuraavaksi