Uutiset

Kuljetuskalusto

Tamtronilta bioenergiavaaka – puutavaranosturivaaka bioenergiakäyttöön

Tamtron vaaka

Vaaka perustuu riipukeanturiin ja ajoneuvokäyttöön suunniteltuun vaakainstrumenttiin. Vaakariipuke voidaan toimittaa eri valmistajien jarruilla. Jarrun käyttö bioenergian punnituksessa on tärkeää, että työskentelynopeus säilyy korkeana. Jarruton koura heiluu holtittomasti ja hidastaa merkittävästi kuormausta. Tamtronilta löytyy tähänkin toimiva ratkaisu. Asiakkailta on tullut paljon kiitosta jarrun hyödyllisyydestä ja riipukkeen kestävyydestä. Riipukkeita on saatavissa 4 – 25 tn kapasiteeteille ja ne sopivat suoraan kaikkiin markkinoilla oleviin nostureihin.

Vaakainstrumentissa on erityistä huomiota kiinnitetty sen helppokäyttöisyyteen. Vaaka on todella helppo käyttää ja siinä on vain muutama painonappi. Silti vaaka antaa kaiken tarvittavan tiedon.

Asiakkaiden palaute uutuudesta on ollut erinomainen.

Tamtron vaa’an käyttö

Tamtron vaakamallisto on varustettu kaikissa olosuhteissa selkeällä näytöllä ja taustavalaistulla näppäimistöllä. Vaaka itse opastaa käyttäjää toimimaan oikein symbolien ja äänimerkkien avulla. Sopivan kokoisen kirjasinkoon ansiosta näytön tekstit ovat miellyttävät lukea.

Lisää tuottavuutta

Luotettava Tamtron puutavaranosturivaaka on täysin dynaaminen liikkeessä punnitseva vaaka. Vaa’at eivät hidasta toimintaa. Tamtronilla voi lastata suuria tonnimääriä tunnissa tarkkuuden olleessa silti huippuluokkaa.

Vaaoissa on tarvittavat kompensoinnit, jotka lisäävät entisestään kuormauksen nopeutta, tarkkuutta ja tuottavuutta.

USB- tai bluetooth tiedonsiirto

Ylivoimaisten perusominaisuuksien lisäksi Tamtron vaa’at voidaan varustaa USB- tai bluetooth tiedonsiirrolla. Tällöin koko kerätty punnitustieto voidaan siirtää muistitikulla toimiston PC:lle tai lähettää tiedot ensin bluetoothilla ajoneuvotietokoneeseen ja sen jälkeen siitä eteenpäin.

Lisäksi kaikki mallit varustettavissa varmatoimisilla nauha- tai lomakekirjoittimilla.

Lue seuraavaksi