Uutiset

Kuljetuskalusto

T-Trailers uusiin tiloihin Pirkkalaan

Nooteboom- ja Sical-perävaunujen sekä lavettien maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa sekä Baltiassa toimiva T-Trailers Oy ja huolto- sekä varaosatoiminnoista vastaava T-Trailers Service Oy muuttavat huhtikuun alusta uusiin 300 neliön toimitiloihin Teollisuustie 22:een Pirkkalaan.

Vuonna 2005 perustetun T-Trailers Oy:n omistajalla Teemu Korhosella on pitkä kokemus perävaunujen ja lavettien myynnistä sekä huolto- ja korjauspuolesta, sillä mies on ollut alalla 90-luvun alusta. Yrityksen maahantuomissa ja myymissä Nooteboom-laveteissa on edistyksellisiä ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Nooteboom on Suomessakin arvostettu ja hyvän jälleenmyyntiarvon omaava lavettimerkki. Toisena perävaunumerkkinä T-Trailers edustaa Suomessa sekä Baltiassa espanjalaista Sicalia, joka valmistaa jatko- ja pokkarekkoja sekä täysperävaunuja. Järeimmät T-Trailersin myymät lavetit ovat hyötykuormaltaan yli 100 tonnisia, mutta keskimäärin myytävien lavettien hyötykuomat ovat noin 70-80 tonnia. Kaikkiaan T-Trailers myy vuositasolla noin 35 uutta lavettia ja perävaunua sekä saman verran käytettyjä Suomessa ja Baltiassa. Asiakkaiden lavettien räätälöinneissä yrityksellä on käytössä Novab-laskentaohjelma.

Jälkimarkkinoinnin ja varaosapalvelut hoitaa T-Trailers Service Oy, joka työllistää kaksi työntekijää. Yleisimmät varaosat ovat omassa varastossa, mutta muutkin saadaan seuraavaksi päiväksi Suomeen.

www.t-trailers.fi

www.nooteboom.com

www.sical.in

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi