Uutiset

Kuljetuskalusto

Stadin Mörinät järjestetään tulevana viikonloppuna

Pääkaupunkiseudun kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä tapahtuma sijoittuu Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi muihin alueen kuntiin ja kaupunkeihin. Suuri kiinnostus on tuonut tapahtumajärjestäjiä jo nyt kuitenkin aina Hämeenlinnasta asti. Tapahtumaa voi kuvailla Mansen Mörinöiden sisartapahtumaksi.

Tapahtuma on avoinna perjantaina 9.6. klo 9–17 ja lauantaina 10.6. klo 9–15.

Stadin Mörinät tapahtumaan on ilmoittautunut järjestäjiksi mukaan jo useita johtavia raskaskalustoalan maahantuojia ja kauppiaita. Kaikkiaan tapahtumaan odotetaan mukaan yli 100 alan toimijaa. Mörinä-konseptin mukaisesti mukana olevat tapahtumajärjestäjät esittelevät tuotteitaan omissa toimipisteissään ja monet järjestäjien kumppanit ovat myös toimipisteissä mukana esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Konepörssi on ollut organisoimassa ja mukana järjestämässä Mansen Mörinöitä vuodesta 2002 alkaen. Nyt vastaava konsepti laajenee pääkaupunkiseudulle alueen kauppiaiden toiveesta. Mörinä-konsepti on koettu kustannustehokkaaksi ja helpoksi osallistua. Samalla se voidaan myös todeta vastuulliseksi, koska muun muassa näyttelykaluston siirtoja ei tarvitse merkittävissä määrissä tehdä.

Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua tästä:
Tapahtuman ohjelma – Stadin Mörinät
Bussikyydit tarjoaa Infra Uusimaa ry. Katso aikataulu ja reitti tästä:
Tapahtumainfo – Stadin Mörinät.

Tervetuloa Stadin Mörinöille!

Lue seuraavaksi