Uutiset

Kuljetuskalusto

Shell Aviation ja Simeon laajentavat yhteistyötä

Simeonin säiliöautot

Maailman johtava ilmailupolttoaineiden toimittaja Shell Aviation ja suomalainen perheyhtiö Simeon Group ovat solmineet uuden sopimuksen ilmailupolttoaineiden kuljettamisesta. Sopimus on monivuotinen ja koskee kuljetuksia Suomessa sekä Ruotsissa.

Simeon aloittaa Shell Aviationin kuljetuspalvelut Suomessa 1. heinäkuuta uudella tehtävään räätälöidyllä kalustolla. Ruotsissa Simeon jatkaa pitkään jatkunutta yhteistyötä Shell Aviationin kanssa.

“Yhteistyö Shell Aviation kaltaisen maailman johtavan toimijan kanssa on sekä haastavaa että palkitsevaa. Shell Aviation on edelläkävijä, kun kyse on laadusta, turvallisuudesta ja kestävyydestä, mikä vastaa erinomaisesti arvojamme Simeonilla”, sanoo Simeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

”Ilmailun alalla turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä yhteistyötä samat arvot jakavan kumppanin kanssa. Laajentamalla yhteistyötä Simeonin kanssa pidämme yllä turvallisen ja toimivan toimitusketjun koko Shell Aviationin lentokenttäverkostolle Suomessa ja Ruotsissa”, sanoo Shell Aviation Finlandin toimituksista vastaava johtaja Stefan Swedin.Lue seuraavaksi