Uutiset

Kuljetuskalusto

Schmitz tarjoaa kokonaispaketteja

Härmään Schmitziltä oli tuotu ensimmäinen Suomeen toimitettu rullaovi. Heikki Alamettälä Schmitziltä kertoo, että rullaovi on paikoin muualla Euroopassa noussut jo suureen suosioon ja sille odotetaan hyvää kysyntää myös Suomessa. ”Tämä ratkaisu oli tehty ohuella rakenteella, mutta paksummalla on savutettavissa FNC-korin vaatimukset. Schmitzltä on saatavana kylmäkori helposti 249 senttiä leveänä, FNC:nä 246 senttisenä.”

Mielenkiintoinen oli myös kuroma-auton päällirakenteena Schmitz-kori. Moni autoilija haluaa samaa Schmitz-laatua muihinkin ajoneuvoihin, mihin on puoliperävaunuissa totuttu ja se on täysin mahdollista. Alamettälän mukaan kaapit ovat tulossa voimalla ja lisää suosiota on odotettavissa, kun ensi vuonna tulevat myös sivuaukeavat vaihtoehdot.

Esillä oli myös Schmitz-kylmäkoneella varustettu puoliperävaunu. Alamettälä sanoo, että tällä ei varsinaisesti kilpailla hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa, vaan Schmitz-kylmäkoneet kuuluvat osana liiketoimintaratkaisua. Oma merkki liittyy kylmäkuljetusperävaunun, jossa huoltosopimushintaa kuuluu myös satelliittiseuranta, tietojen keruu ja arkistointi. Kokonaisesta Schmitzin telematiikkajärjestelmästäkin kuullaan pikapuoliin. Kylmäkoneen huoltoverkosto rakentuu Lumikon verkoston kautta.

Lue seuraavaksi