Uutiset

Kuljetuskalusto

Scanian uuden sukupolven maansiirtoautot julkisuuteen

Scanian uuden sukupolven kuorma-automallisto jatkaa ensiesiintymistään. Scanialta kerrotaan, että syyskuun alkupäivinä 2017 asiakkaat saavat tutustua raskaisiin maansiirtoautoihin, aluksi verkon välityksellä. Konepörssi -lehti tulee olemaan julkistuksessa paikalla ja raportoi uusien raskaiden Scanioiden esiinmarssista seuraavissa numeroissaan.

’Ne ovat kestäviä, tyylikkäitä ja suunniteltu vaativimpiin ajotehtäviin. Scania julkistaa syyskuun 4. päivänä täysin uudenlaisen maansiirtokuorma-autojen malliston. Suoraa lähetystä autojen ensiesittelystä voi seurata osoitteessa: nextgenscania.com alkaen klo 19.30 Suomen aikaa.’

”Scanialla on miljoonia seuraajia verkossa ja haluamme luonnollisesti kutsua heidät mukaan tähän merkittävään tapahtumaan”, toteaa Scanian viestintäjohtaja Erik Ljungberg. ”Tiedämme, että monet ovat innokkaita näkemään, mitä Scanialta on tulossa ja vaikka säästämme parhaat palat viimeiseksi, voimme luvata, että ennen esittelypäivää tarjoamme netissä ja sosiaalisessa mediassa jännittäviä vihjeitä tulevasta.”

Syyskuun 4. päivänä esiteltävä uusi Scania-maansiirtoautomallisto on useiden vuosien kehitystyön tulos, jolla Scania haastaa markkinoiden kestävimmät kuorma-autot. Suora lähetys kuvataan rakennustyömaalta. Sen aikana testataan uusi mallisto ja katsojat saavat itse nähdä, miten autot toimivat kovissa olosuhteissa.

Maansiirtokuorma-autot edustavat Scanian uuden sukupolven kuorma-autojen kakkosvaihetta. Viime vuonna julkistettiin Scanian uuden sukupolven kaukoliikenneautot.

Eturivin paikalle suoraan nettilähetykseen voi kirjautua osoitteessa:

nextgenscania.com

Maistiaista:

Lue seuraavaksi