Uutiset

Kuljetuskalusto

Scanialle ennätyssuuri tilaus

Scania on saanut yhtiön historian kaikkien aikojen suurimman tilauksen Euroopassa. Brittiläinen kuljetusyhtiö Eddie Stobart Limited ja sen osakkuusyhtiöt, mukaan lukien A.W. Jenkinson Forestry Products, ovat tilanneet Scanialta yli 2 000 kuorma-autoa. Nyt tilattujen ajoneuvojen toimitusaika on runsaat kaksi vuotta. Ensimmäiset kuorma-autot toimitetaan tämän vuoden maaliskuussa.

Eddie Stobart Limited osakkuusyhtiöineen on aiemminkin tehnyt merkittäviä tilauksia Scanialta. Vuosina 2010 ja 2012 yhtiö tilasi 1 000 kuorma-autoa ja vuonna 2014 tilaus käsitti 1 500 autoa.

Valtaosassa nyt tehdyn tilauksen ajoneuvoista on kolmen vuoden rahoitussopimus, johon sisältyy muun muassa kaikki korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Kuorma-autot ovat Scania G- ja R-sarjan autoja. Ne on varustettu Highline-ohjaamoilla sekä 410- ja 450-hevosvoimaisilla moottoreilla.

”Scania on jo pitkään ollut kuljetuskalustomme päämerkki”, sanoo Eddie Stobart Limited -yhtiön hallituksen puheenjohtaja William Stobart. ”Scanian käyttötaloudellisuus koko ajoneuvon elinkaaren aikana sekä Scanian 410 ja 450 SCR Euro 6 -moottoreiden suorituskyky ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen. Nämä tekijät yhdessä Scanian jälleenmyyntiverkoston korkealaatuisen palvelun kanssa saivat meidät taas valitsemaan Scanian”, Stobart jatkaa.

Scania on merkittävä kuorma- ja linja-autotoimittaja Isossa-Britanniassa. Vuonna 2015 Scanian osuus Britannian kuorma-automarkkinoista oli 19,5 prosenttia ja linja-automarkkinoista seitsemän prosenttia.

Lue seuraavaksi