Uutiset

Kuljetuskalusto

Scania esittelee uusia moottoreita, ohjaamoja ja palveluja

”Scanian vuoden 2017 esittelyaikataulussa on selkeästi enemmän uutuuksia kuin äärimmäisen intensiivisenä lanseerausvuonna 2016”, Alexander Vlaskamp, Senior Vice President, Sales & Marketing, Scania Trucks sanoo. ”Täydennämme nyt nopeaan tahtiin uutta mallistoamme tuotteilla ja palveluilla, joiden ansiosta suurin osa asiakkaistamme voi käyttää sitä räätälöimänsä ratkaisun perustana auton käyttötarkoituksesta riippumatta.”

Kun Scania vuonna 2016 aloitti historiansa suurimman uutuusesittelynsä, kokonaisuuden sitovina teemoina olivat kytketyt palvelut, kaukoliikenteeseen tarkoitetut tuotteet ja kestävyys. Nyt jatketaan samalla tiellä esitellen uusia vaihtoehtoja ja ratkaisuja tuotannon kiihtyessä kovempaan vauhtiin. Tähän mennessä Scania on esitellyt vain pienen osan innovaatioistaan ja senkin vain Euroopassa.

“Elämme jännittäviä aikoja”, Alexander Vlaskamp sanoo. ”Uusi sukupolvemme on saanut äärimmäisen myönteisen vastaanoton, johon on kuulunut niin palkintoja ja tärkeiden lehdistötestien voittoja kuin suuri määrä ostavia asiakkaita, jotka ovat lisänneet myyntiä uusiin ennätyslukemiin.”

Se, että Scania nyt tarjoaa entistä laajempaa valikoimaa ei tarkoita, että yhtiö olisi lanseerauksen etenemisen myötä alentanut tavoitteitaan. Scania arvostaa henkilökohtaisia yhteyksiä asiakkaisiinsa ja pitää tiukasti kiinni viestistään, jonka mukaan se keskittyy tiukasti asiakkaidensa liiketoimintaan ja kannattavuuteen.

“Seuraavat lehdistö- ja asiakastilaisuudet järjestämme kesän jälkeen, ja niistä tulee aidosti kokonaisvaltainen kokemus yhteistoiminnasta Scania-perheen kanssa”, Vlaskamp sanoo. “Voin paljastaa, että keskitymme lähinnä haastavimmissa olosuhteissa toimiviin sovelluksiin ja siihen, miten Scanian panostus räätälöityihin ratkaisuihin voi parantaa toiminnan kannattavuutta.”

Lue seuraavaksi