Uutiset

Kuljetuskalusto

Saranco uuden johtajan käsiin

Heikki Kylmäniemi (DI, MBA) nimitetään Saranco Oy:n toimitusjohtajaksi 2.1.2017 alkaen. Heikillä on vahva kokemus ja osaaminen johtamisesta, toimitusketjujen hallinnasta ja tietohallinnosta. Hän on toiminut Saranco Oy:n hallituksessa liiketoiminnan kehittämiseen osallistuen vuodesta 2013.
Heikin aiempi työkokemus koostuu kansainvälisten projektien ja tietohallinnon johtamisen, sekä logistiikan ja konsultoinnin työtehtävistä, muun muassa Ruukin, Itellan ja Sofigaten palveluksessa.

Heikki on nuoruudessaan työskennellyt myös seulaverkkojen valmistuksessa, joten Saranco Oy:n perusprosessi on hänellä läheisesti hallussa.
”Olen enemmän kuin tyytyväinen, että saamme yritykseemme Heikin energisen otteen, vahvan osaamisen johtamisesta ja kokemuksen kansainvälisestä liiketoiminnasta. Tavoitteenamme on Heikin johdolla kasvaa toimialamme markkinajohtajaksi kotimaassa ja kasvattaa markkinaosuuttamme voimakkaasti kansainvälisesti”, kertoo väistyvä toimitusjohtaja Antti Saranko. 

Antti Saranko jatkaa Saranco Oy:n päivittäisessä toiminnassa Heikki Kylmäniemen alaisuudessa.
”On ainutlaatuisen upeaa päästä johtamaan Saranco Oy:tä, perustansa Antin johdossa luonutta, nuorta ja innokasta yritystä sen seuraavassa vaiheessa. Tulemme kehittämään voimakkaasti toimintatapojamme ja osaamistamme, jotta kykenemme saavuttamaan markkinajohtajuuden Suomessa ja laajentamaan liiketoimintaamme lähitulevaisuudessa. Asiakkaidemme luottamus ja työntekijöidemme tarmokkuus tulevat olemaan myös jatkossa menestyksemme mittareina”, kertoo tuleva toimitusjohtaja Heikki Kylmäniemi.

www.saranco.fi

Lue seuraavaksi