Uutiset

Kuljetuskalusto

Sankarikuljettaja Asumaniemi hyvällä asialla

Ammattina Sankari -kampanjan tavoitteena on löytää laajasta ammattilaisten joukosta yksilöitä, jotka ovat toimineet liikenteessä Sankarin tavoin. Vuoden 2012 sankariksi valittiin Itella Logistics Oy:n kuljettaja Jouni Asumaniemi. Liikenneministeri Merja Kyllönen ojensi Jouni Asumaniemelle arvoltaan 5000 euron palkintoshekin marraskuussa. Palkintoa oli luovuttamassa myös Silvia Autio, jonka hengen Asumaniemi omalla ammattitaidollaan ja nopealla ajattelukyvyllään pelasti.

”Jouni Asumaniemi on ikuisesti minun rekkasankarini. Kiitos ei riitä siihen, mitä haluan hänelle sanoa”, kiitteli Silvia Autio kiitospuheessaan (vas.).

5000 euron palkintosummasta puolet, eli 2500 euroa Asumaniemi lahjoitti Tampereen yliopistollisen sairaalan TAYS:n sydänlapsipotilaiden hyväksi. Asumaniemi kävi henkilökohtaisesti luovuttamassa lahjoituksen, jota vastaanottamassa olivat lasten sydänlääkäri Tuija Poutanen (kesk.) sekä poliklinikan osastonhoitaja Kirsi Arvonen. Lasten sydänlääkäri Poutanen kertoi lahjoitukselle olevan jo valmiiksi mietitty käyttökohde.

”Pitkien hoitojaksojen ja toimenpiteiden aikana lapsipotilaiden viihtyvyys on hoidon onnistumisen kannalta tärkeää. Kun lapsi viihtyy ja pysyy toimenpiteen aikana rauhallisena, on meidän lääkäreidenkin helpompi toimia. Lahjoitus tullaan käyttämään nimenomaan lasten viihtyvyyttä lisäävien laitteiden hankintaan”.

Lue seuraavaksi