Uutiset

Kuljetuskalusto

Riverside Truck Meeting – tulevana viikonloppuna Porvoossa!

Riverside Truck Meeting Porvoossa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Järjestyksessään viides Riverside Truck Meeting järjestetään tulevana viikonloppuna Porvoossa nyt jo tutuksi tulleen Kokonhallin alueella. Edellisvuosien tavoin luvassa on jälleen koko perheen tapahtuma, jossa huomioidaan monen ikäiset kävijät.

Järjestäjien mukaan paikalle odotetaan 130-150 näyttelyautoa lähinnä Suomesta, joskin luvassa on myös muutamia ulkomaisia vahvistuksia.
”Huippuunsa hiottujen näyttelyautojen ohella paikalla on myös arkisempia tuloksentekijöitä, joten meillä on tarjota erittäin laaja kattaus maanteillämme käytettävää ajoneuvokalustoa”, kertoo Markku Rio kesäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävän tapahtuman annista.
Autojen ohella alueella on paljon muutakin nähtävää, muun muassa Joni Hynellin freestyle-enduro- ja freestyle streetbike-näytöksiä sekä maineikkaan motiivimaalari Simo Riikosen taidenäyttely. Suomalaisen motiivimaalauksen pioneereihin lukeutuvan Riikosen tuotoksia pääsee ihailemaan taulujen ja julisteiden muodossa.
Liitto-orava Salme Pasi viihdyttää festarikansaa päivän aikana ja lapsille on oma puuhamaa urheiluhallin sisätiloissa. Urheiluhallista löytyy myös laaja ja monipuolinen pienoismallinäyttely, joka pysäyttää varmasti niin pienet kuin isommatkin vieraat.
”Tänäkään vuonna ei tarvitse viettää aikaa nälkäisenä, alueella on monia ruokailupisteitä ja kahvikojuja”, jatkaa Rio, joka toivottaa koko perheen tervetulleeksi Porvooseen.

Lue seuraavaksi