Uutiset

Kuljetuskalusto

Retrorekat kokoontuvat Rekkakukkoon toukokuussa

Retro Trucks Rekkakukossa

Entisaikojen hyötyautot ja niiden kuljettajat suuntaavat ajokkiensa keulat kohti Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumaa vapun jälkeisenä lauantaina 2.5.2020. Tapahtuma järjestetään edellisvuosien tavoin Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa.

Retro Trucks Rekkakukossa houkuttelee paikalle suuren joukon veteraani- ja nostalgiaikään yltäneitä kuormureita sekä tuhansia hyötyautoharrastajia eri puolilta Suomea nyt jo seitsemännen kerran. Tapahtumaa on kiitelty kävijöiden ja autontuojien taholta erityisesti vapaamuotoisuutensa sekä leppoisan tunnelman osalta, joten järjestäjät haluavat tälläkin kerralla luoda puitteet mukavalle kevätpäivälle. Pääosassa ovat entisaikojen, osin jo 2000-luvun alkupuolellakin valmistetut hyötyautot sekä niiden lukuisat tarinat auton omistajien ja kuljettajien kertomana. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki eläke- tai rippikouluikään yltäneet ajokit vuosirenkaiden määrästä riippumatta.

Retro Trucks rompetori
Retro Trucks -rompetorilta voi tehdä löytöjä.

Autonäyttelyn ohella paikalla on myös Helenan Kotileipomon kahvila-ravintola, jonka tarjonta pitää nälän ja janon loitolla. Raskaan kaluston varaosiin, kirjallisuuteen ja muuhun alaan liittyvään oheismateriaaliin painottuvalla rompetorilla on oiva mahdollisuus täydentää omaa varaosavalikoimaa tai kirjastoa. Maksuttomalla rompetorilla on reilu, mutta rajallinen määrä myyntipaikkoja, joten myyjiltä pyydetään ennakkoilmoittautumista hyvissä ajoin.

Mutkattomien järjestelyjen takaamiseksi myös näyttelyautolla paikalle saapuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista. Osoitteessa www.rekkakukko.fi on yhteystietojen lisäksi paljon muutakin tietoa tapahtumasta.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Tapahtuma on avoinna lauantaina 2.5.2020 kello 09.00 – 15.00 välisenä aikana ja se järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Lue seuraavaksi