Uutiset

Kuljetuskalusto

Retro Trucks Rekkakukossa toukokuussa 2019

Vanhojen hyötyautojen ystävät suuntaavat ajokkiensa keulat kohti Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumaa wapun jälkeisenä lauantaina 4.5.2019. Tapahtuma järjestetään jälleen tutuksi tulleen kaavan mukaan nyt jo kuudennen kerran Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa.

Retro Trucks Rekkakukossa kerää yhteen alun toista sataa veteraani- ja nostalgiaikään yltänyttä kuormuria sekä tuhansia hyötyautoharrastajia eri puolilta Suomea. Tapahtuman parhaana antina on kävijöiden ja autontuojien mukaan vapaamuotoisuus yhdessä leppoisan tunnelman kanssa, joten järjestäjät haluavat tälläkin kerralla luoda puitteet mukavalle kevätpäivälle. Pääosassa ovat entisaikojen, osin jo 2000-luvun alkupuolellakin valmistetut hyötyautot sekä niiden lukuisat tarinat auton omistajien ja kuljettajien kertomana. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki eläke- tai rippikouluikään yltäneet ajokit vuosirenkaiden määrästä riippumatta.
Mutkattomien järjestelyjen takaamiseksi näyttelyautolla paikalle saapuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista sähköpostitse, puhelimitse tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla.

Autonäyttelyn ohella paikalla on myös Helenan Kotileipomon kahvila-ravintola, jonka tarjonta pitää nälän ja janon loitolla. Raskaan kaluston varaosiin, kirjallisuuteen ja muuhun alaan liittyvään oheismateriaaliin painottuvalla rompetorilla on oiva mahdollisuus täydentää omaa varaosavalikoimaa tai kirjastoa. Maksuttomalla rompetorilla on reilu, mutta rajallinen määrä myyntipaikkoja, joten myyjiltä vaaditaan ennakkoilmoittautumista hyvissä ajoin.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.
Tapahtuma on avoinna lauantaina 4.5.2019 kello 09.00 – 15.00 välisenä aikana ja se järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Lue seuraavaksi