Uutiset

Kuljetuskalusto

Retro Trucks Lahes – tapahtuma retrorekkaharrastajille

Veteraanikuorma-auto- ja retrorekkaharrastajien oma tapahtuma – Retro Trucks Lahes – kokoaa yhteen eilispäivän kuljetuskalustoa sekä näistä kiinnostuneet tuttuun tapaan wapun jälkeisenä lauantaina 6.5.2023. Tapahtumapaikka on täysin uusi, sillä vuonna 2023 retroillaan Originator Oy:n toimipisteessä Lahden Kujalassa. Tapahtumaan on tänäkin vuonna vapaa pääsy!

Aiemmilta vuosilta tutussa kokoontumisajotyyppisessä tapahtumassa pääosassa ovat museokuorma-autot unohtamatta rippikouluikään yltäneitä hyötyajoneuvoja. Retro Trucks Lahes -tapahtumaan ovat tervetulleita niin hohtavaan kuosiin entistetyt museoautot kuin vuosirenkaita ylleen kerryttäneet, mutta edelleen työkäytössä olevat ajokit. Ajan patina saa näkyä tässä tapahtumassa tälläkin kerralla.

Tapahtuman tarkoituksena on luoda mukavat ja mutkattomat puitteet ajoneuvoihin tutustumiselle sekä hyväntuuliselle tarinoinnille. Paikan päällä on monipuolinen Helenan Kotileipomon ylläpitämä kanttiini, joka tarjoilee vieraille laajan valikoiman suolaista ja makeaa evästä ajoneuvojen parissa nautittavaksi. Pikkupurtavan ohella tarjolla on myös tukevampaa ruokaa pitkin päivää.

Eilispäivän autojen ohella paikalla on myös rompetori, jonka tarjonta rajoittuu vain ja ainoastaan raskaaseen kalustoon ja alaan läheisesti liittyvään esineistöön. Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla mukavaa ajanvietettä. Tapahtuman juontajaksi saapuu Helena Riihitupa, joka omalta osaltaan pitää huolta päivän sujuvasta kulusta.

Pysäköintialueen ja näyttelyn välillä on maksuton ja jatkuva linja-autokuljetus koko päivän ajan.

Muista ennakkoilmoittautuminen!

Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta sujuvien järjestelyjen takaamiseksi toivomme näyttelyajoneuvoilta sekä rompetorimyyjiltä ennakkoilmoittautumista sähköpostilla, puhelimella tai tapahtuman facebook-sivujen kautta.

Retro Trucks Lahes 6.5.2023 kello 09.00-16.00

Navigaattorille tiedoksi:
näyttelypaikan osoite: Paanakatu , 15150 Lahti
pysäköintialueen osoite: Makasiinikatu 5, 15150 Lahti

Lisätietoa tapahtumasta löydät oheisten kanavien kautta:
vetku.fi/retro-trucks-lahes-2023/
www.facebook.com/retrotruckslahes

Lisätiedot ja ennakkoilmoittaumiset
Ari Perttilä 0400 967 561 ari.perttila (ät) gmail.com
Mika Hovinen 040 551 1667 hovinen (ät) dnainternet.net

Lue seuraavaksi