Uutiset

Kuljetuskalusto

Retro Trucks Lahes – tapahtuma retrorekkaharrastajille

Retro Trucks

Veteraanikuorma-auto- ja retrorekkaharrastajien oma tapahtuma – Retro Trucks Lahes – järjestetään välivuosien jälkeen tulevana lauantaina 6.5.2023 09.00–16.00 Lahden Kujalassa. Veteraanikuormurit ja retrorekat saavat tilaa tässä vapaamuotoisessa ja välittömässä tapahtumassa.

Ennakkoilmoittautumisten perusteella tapahtumakentällä on nähtävillä yli sata hyötyautoa vuosikymmenten takaa. Ilmoittautuneiden joukossa on niin huippuunsa entisöityjä autoja, joskin esillä on myös hienosti käyttökunnostettuja ajokkeja 2000-luvun alkupuolelta. Tässä tapahtumassa ei esitellä ainoastaan vahattuja autoja, sillä myös ajan patinalla on lupa olla läsnä.

Eilispäivän ajokkien ohella tapahtumassa on myös raskaaseen rautaan keskittyvä rompetori, missä saattaa olla myytävänä juuri se oman retroauton puuttuva osa. Varaosalöytöjä on mahdollista tehdä myös Originator Oy:n omalta rompetorialueelta.

Maksuttoman tapahtuman tarkoituksena on luoda mukavat ja mutkattomat puitteet ajoneuvoihin tutustumiselle sekä hyväntuuliselle tarinoinnille. Paikan päällä on monipuolinen Helenan Kotileipomon ylläpitämä kanttiini, joka tarjoilee vieraille laajan valikoiman suolaista ja makeaa evästä ajoneuvojen parissa nautittavaksi. Pikkupurtavan ohella tarjolla on myös tukevampaa ruokaa pitkin päivää.

Tapahtuman juontajaksi saapuu Helena Riihitupa, joka omalta osaltaan pitää huolta päivän sujuvasta kulusta.

Retro Trucks Lahes 6.5.2023 kello 09.00–16.00

Retro Trucks

Pysäköintialueen ja näyttelyn välillä on maksuton ja jatkuva linja-autokuljetus koko päivän ajan.

Navigaattorille tiedoksi:

  • näyttelypaikan osoite: Paanakatu, 15150 Lahti
  • pysäköintialueen osoite: Makasiinikatu 5, 15150 Lahti


Lue seuraavaksi