Uutiset

Kuljetuskalusto

Rengasliikkeesi.fi löytää avun

Matkanteon keskeyttävä rengasrikko on harmillinen tapahtuma, jonka hoitamiseksi rengasalan toimijat ovat kehittäneet uusia toimintamalleja. Kotimainen RengasCenter-ketju lanseerasi keväällä rengasliikkeesi.fi –palvelun, jonka avulla on mahdollista etsiä ja löytää lähin RengasCenter-ketjun liike niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletillakin. Avainasiakaspäällikkö Mikko Kirves Rengascenter Oy:stä kertoo paljolti asiakkaiden toiveiden mukaan kehitetyssä palvelussa huomioitavan eri laitteiden käyttöolosuhteet.

”Toimistokäytössä olevalla tietokoneella haetaan monesti yleistietoa rengasliikkeistä ja niiden palveluista, älypuhelimilla ja tableteilla sen sijaan etsitään tietoa akuutissa tilanteessa, kuten rengasrikon yhteydessä”, summaa Kirves taustoja ennakkoluulottomalle nettipalvelulle.

Rengasliikkeesi.fi -palvelun mobiiliversio keskittyykin hakemaan lähintä liikettä joko GPS-paikannuksen tai osoitehaun avulla.

”Palvelu listaa lähimmät liikkeet, joista käyttäjä voi valita haluamansa – joko kevyen tai raskaankaluston rengasliikkeen. Tämän jälkeen sivulle avautuu linkki karttaan ja yhteystietoihin. Soittomahdollisuus liikkeeseen on yhden napin takana”, kertoo Kirves yksinkertaisen, mutta informatiivisen palvelun ominaisuuksista.

”Palvelu ei myöskään vaadi kirjautumista ja se on kaikille ilmainen. Nettiperusteisena se on myös aina ajan tasalla”, muistuttaa Kirves palvelusta, jolla on korvattu perinteiset rengasliikkeiden maantiekartat paikkakuntakohtaisine täplineen.

Lue seuraavaksi