Uutiset

Kuljetuskalusto

Rekkateippi.fi on teippauksiin erikoistunut verkkokauppa

Rekkateippi.fi on uusi raskaan kaluston koristeteippeihin erikoistunut verkkokauppa. Teippejä on saatavana erimuotoisina ja erikokoisina, aina perinteisistä raitakuvioista suuriin yliteipattaviin tulosteteippeihin. Tuotteet tehdään tilauksesta ja kustomoidaan asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Rekkateipin taustaa

Rekkateipin perustajilla on pitkä historia kynäruiskumaalauksen sekä ajoneuvojen grafiikoiden suunnittelun parissa. He ovat koristelleet lukuisia erilaisia kulkuneuvoja, aina prätkistä rekkoihin ja kaikenlaiseen muuhun siltä väliltä, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

”Teippausmenetelmien ja materiaalien kehittyessä pääpaino on kuitenkin siirtynyt lähes kokonaan teippaukseen, sillä se on nopea ja kustannustehokas tapa muokata auton ulkonäköä, etenkin jos sitä verrataan perinteiseen erikoismaalaukseen. Harvalla autoilijalla on esimerkiksi mahdollisuutta seisottaa kalustoa viikkotolkulla maalamossa. Nykyaikaisilla teipeillä voi sitä paitsi luoda todella maalauksenkaltaista jälkeä niin halutessaan. Ja meidän sydäntä lähellä ovat juuri isot kuvat ja monimutkaiset kuviot”, tuumaa Rekkateipin Topi Koskimies.

Verkkokauppa madaltaa kynnystä teippaukseen

Topi kertoo ajatuksen verkkokaupasta kehkeytyneen tarpeesta tarjota teippausta harkitsevalle helposti lähestyttävän alustan, jossa erilaisia teippimalleja voisi rauhassa katsella ja sitten valita mielisensä. Teippauksen hankkiminen saattaa olla kynnyksen takana, jos selkeää visiota autoon tulevasta kuviosta ei ole. Nyt tämä kynnys toivottavasti madaltuu ja sitä kautta teipin hankinta helpottuu.

Varsinkin nuoremman polven asiakkaissa on monia, jotka haluavat ostaa teipin suunniteltuna ja valmistettuna, ilman asennuspalvelua. He ovat tottuneet tekemään asioita itse, eikä teipin asennus tunnu vaikealta tehtävältä. Siitä saattaa olla kokemusta jo ennestään.

Teippien asennukset ovat perinteisesti olleet teippaustalojen heiniä. Materiaalit ovat kuitenkin kehittyneet siinä määrin, että teippauksen voi tehdä myös itse, kunhan asiaan hiukan perehtyy. Nykyaikaiset teipit ovat huomattavasti helpommin asennettavia kuin perinteiset ilmakanavattomat leikkuuteipit. Erityisesti pienemmät teipit, joita Rekkateipilläkin on useita valikoimissa, ovat suhteellisen vaivattomia asentaa itse. Vaikka teipit myydäänkin lähtökohtaisesti ilman asennuspalvelua, on Rekkateipillä myös jatkuvasti kasvava joukko asentajia yhteistyökumppaneina.

Logot ja pakettiautot

Kuorma-autojen teippien lisäksi Rekkateippi.fi tarjoaa myös valmiita teippejä pakettiautoihin sekä kuljetushenkisiä yrityslogoja. Rekkateipin verkkokaupassa logon ostamien on tehty helpoksi. Sivustolla voi valita mieleisensä useiden logojen joukosta ja samalla ostolla saat myös logoteipin autoosi.

Tehokas asiakaspalvelu

Rekkateippi.fi pyrkii olemaan helposti lähestyttävä verkkokauppa, jonka taustalla ovat asialleen omistautuneet ihmiset. Tarkoituksena on tarjota laadukkaita tuotteita ja laadukasta asiakaspalvelua. Meiltä kannattaa aina kysyä, jos jokin teippaukseen liittyvä asia askarruttaa.

”Meillä puhelimeen vastaa ihminen, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteet, ja näin paras saatavilla oleva tieto on heti käsillä”, painottaa Topi Koskimies.

Lue seuraavaksi