Uutiset

Kuljetuskalusto

Rekkasaattue kohti Härmää

Vuosi vuodelta yhä enemmän yleisöä teiden varsille houkutteleva rekkaconvoy aloittaa torstaina 11.8.2016 kahdennentoista kansainvälisen kuljetusalan suurtapahtuman, Power Truck Show’n. Suomen ja Euroopan upeimmat kuorma-autot ovat mukana saattueessa eli convoyssa ja matkaavat kohti Kauhavan Alahärmää. Kerran vuodessa nähtävä rekkaconvoy on erityinen kokemus niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille autonäyttelyyn osallistujille. Rekkaconvoyssa on mukana muun muassa Italiasta Milanosta saapuva Bruno Valcarenghi, jolle matkaa Härmään kertyy reilut 3000 kilometriä.

Vuosaaren satamaan saapuu torstaiaamuna kello 9.00 autonäyttelyyn osallistuvia maalattuja ja rakennettuja kuorma-autoja muun muassa Irlannista, Slovakiasta ja Sveitsistä. Ruotsista näyttelyautoja saapuu Naantalin satamaan torstaiaamuna noin kello 7.15. Autot lähtevät Vuosaaresta noin kello 9.30 ja Naantalista noin kello 8.00 kohti Lempäälän Pirkanhovia (Teboil), jossa autosaattueet kohtaavat toisensa. Matka jatkuu noin kello 12.00 yhtenäisenä rekkaconvoyna kohti Härmän Powerparkissa järjestettävää Power Truck Show’ta.  

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa, josta upea rekkaconvoy valtaa maantien Härmään pilottiauton saattelemana. Matkan varrella on varmasti mediaa ja yleisöä ihailemassa rekkafestareille saapuvaa kalustoa. 

Aikataulut ovat liukuvia ja niistä tiedotetaan koko matkan ajan Power Truck Show – Official Facebook-sivuilla.

Rekkaconvoyn lisäksi maantiet täyttyvät ympäri Suomea upeista rakennelluista kuorma-autoista, kun matkaa tehdään kohti Power Truck Show’ta. 

Tiet saattavat ruuhkautua ja varsinkin Jalasjärven ja Alahärmän välillä valtatiellä 19 toivotaan autoilijoilta kärsivällisyyttä liikenteessä. Rekkaconvoyta johdattaa ja pitää kasassa Falck-ammattilaiset Hinaus ja Tuuppaus Oy sekä Hinausautot K. Sulinko.

Lue seuraavaksi