Uutiset

Kuljetuskalusto

Rekka-Rastin avajaiset Hämeenlinnassa

Rekka-Rasti Hämeenlinna

Edes piiskaava sade ja navakka tuuli eivät saaneet avajaistunnelmaa vaisuksi, kun perjantaina 15.10.2021 Hämeenlinnan Moreenin teollisuusalueella vietettiin uuden, raskaankaluston palveluita tarjoavan Rekka-Rastin avajaisia.

Avajaistapahtuma sai runsain määrin raskaankaluston ammattilaisia liikkeelle tutustumaan sekä uuteen alueelle saapuneeseen konseptiin että palveluntarjoajiin. Paikalle saapuneet asiakkaat ja tapahtumassa mukana olleet tavarantoimittajat olivat hyvin tyytyväisiä päivän antiin. Asiakkaat kiittelivät moneen kertaan tapahtuman onnistuneita järjestelyjä sekä sitä, että nyt on kuultu heidän kaino toiveensa saada monipuolisia palveluita kattavasti yhdestä paikasta.

Rekka-Rasti Hämeenlinna tarjoaa kolmen eri raskaankaluston palveluntarjoajan ammattilaispalvelut yhdestä paikasta, Terminaalitie 11:sta. Uusi vastavalmistunut kiinteistö on varta vasten toteutettu niin, että tilat mahdollistavat varaosien myynnin, autojen korjaamisen, huoltamisen, pesettämisen ja renkaiden vaihdon sekä korkeille että pitkille raskaankaluston ajoneuvoille.

”Vastaamme tällä avauksella raskaankaluston koon kasvamisen kautta tulleeseen haasteeseen. Meillä on riittävän suuret nosturit ja hallit aiempaa suuremman kaluston huoltoon ja korjaukseen”, sanoo Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä. ”Raskassarja-ketjun jäsenenä meillä on juuri oikeat olosuhteet toimia Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan läänin alueella laadukkaana monimerkkikorjaamona ja toimittaa varaosia kaikenlaisiin raskaankaluston ajoneuvoihin sekä työkoneisiin.”

Originator Oy:n oma logistiikkakeskus toimii Lahdessa ja sieltä tarvittavat osat kulkevat Hämeenlinnaan nopeasti ja vaivattomasti. Hyvinkään toimipiste on myös lähellä, joten mikäli tarvittavaa osaa ei löydy Hämeenlinnan toimipisteestä, se saadaan nopeasti muista toimipisteistä tai logistiikkakeskuksesta.

”Näin asiakastyön valmistuminen tehdään alusta lähtien ammattitaitoisesti, nopeasti ja työn laadusta tinkimättä. Originator Oy konsernin motto: ’Etumatkalla yhdessä asiakkaidemme kanssa’ pitää kutinsa edelleen yli 45-vuoden jälkeenkin.”

Moreeniin on helppo tulla

Tekar Oy

Hämeenlinnan Rekka-Rastin sijaintia E12 ja vt 10:n solmukohdassa kiiteltiin raskaankaluston ammattilaisten taholta useammastakin suunnasta. Uuteen paikkaan on helppo tulla ja isommallakin autolla pääsee helposti kääntämään suurella asfaltoidulla pihalla. Asiakkaat olivat myös mielissään uudesta palvelukonseptista, jossa kolmen toimijan kokonaisvaltainen palvelupaketti on käytössä yhdessä toimipaikassa.

Pesupalveluita tarjoavan TeKar Oy:n korkeapaine- ja harjapesulinjastossa asiakkaat voivat pesettää kaikki nykyaikaiset tiellä liikkuvat ajoneuvonsa drive in -periaatteella. Itsepalveluna toimiva pesulinjastomme palvelee asiakkaitamme 24/7. Ajoneuvon omistaja tai kuljettaja voi pesettää raskaankalustonsa juuri silloin kuin itselle parhaiten sopii ja tämä tuo kaivattua joustavuutta tarjoamaamme palvelukonseptiin.

”Raskaan kaluston ohella pesulinjastomme läpi kulkee vaivattomasti niin työkoneita, matkailuajoneuvoja, ajoneuvoyhdistelmiä kuin veneitäkin”, sanoo toimitusjohtaja Teemu Karhula TeKar Oy:stä.

Teija Vekka-Pirhonen Rengas-Vekka Oy:stä kertoo, että raskaankaluston rengasasioille on logistiikkaan keskittyneellä Moreenin teollisuusalueella ollut juuri meidän kokoisemme tilaus. ”Siirrämme raskaan liikenteen rengaspalvelua Moreeniin, kaikki muu toiminta pysyy Kaurialassa. Tulimme tiemme päähän aiempien tilojen suhteen ja ajoneuvoyhdistelmien kokojen kasvaessa on luonnollista, että tuotamme palveluita paikassa, johon on hyvä tulla näillä ajoneuvoilla. Osa raskaan liikenteen asiakkaistamme on odottanut palvelupisteemme avautumista Moreenin alueelle ja osa haluaa asioida edelleen Kaurialassa. Aika näyttää, miten toiminta asettuu, kun palveluamme saa molemmista paikoista. Olen sitä mieltä, että asiakkaat ovat tästä uudesta konseptistamme pelkästään tyytyväisiä.”

”Hämeenlinnan talousalue on meille hyvin tärkeä paikka tarjota palveluitamme, joita meiltä on jo pidemmän aikaa kyselty. Hyvä näkyvyytemme ja helppo saavutettavuutemme Moreenin teollisuusalueella, tuovat meidät asiakkaidemme lähelle”, Oskari Hentilä, Teemu Karhula ja Teija Vekka-Pirhonen tiivistävät.Lue seuraavaksi