Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaspari avasi Kotkassa ja Kouvolassa

Raskaspari Oy osti Volvo Truck Centerin Kotkan ja Kouvolan toimipisteet ja aloitti toiminnan niissä 1. lokakuuta. Henkilöstö siirtyi vanhoina työntekijöinä eikä ensimmäisinä toimenpiteinä ollut kuin uudet kyltit seinään. ”Tarkoituksemme on kuitenkin laajentaa palveluitamme huomattavasti nykyisestä”, lupaa Kalle Salonen Raskasparilta.

Raskaspari Oy myy nyt myös kuorma-autoja uusien Kotkan ja Kouvolan toimipisteidensä aluella. Kuvassa yrittäjä Jyrki Hakkarainen, huoltopäällikkö Heikki Joutjärvi, automyynnin myyntipäällikkö Ahti Pakkanen ja toimitusjohtaja Kalle Salonen.

Erittäin merkittävä muutos on tulossa heti joulukuun alusta, kun molemmat toimipisteet alkavat palvella aamu kuudesta ilta kymmeneen. ”Olemme sopineen jo henkilökunnan kanssa tulevasta muutoksesta. Tulemme tarvitsemaan vuorotyöhön siirtymisen johdosta kaksi asentajaa sekä työnjohtajan molempiin toimipisteisiin lisää. Rekrytointi näihin tehtäviin on nyt käynnissä ja siinä onnistuminen on edellytyksenä uusin aukioloaikoihin siirtymiselle. Jatketuilla aukioloajoilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Salonen.

Palvelut tulevat laajenemaan Raskasparin Joensuun, Mikkelin ja Iisalmen toimipisteiden mallin mukaisesti ajan saatossa. ”Panostamme kuitenkin heti perävaunujen huoltoon ja varaosiin entistä enemmän. Molemmista uusista toimipisteistä on jo henkilökuntaa ollut muun muassa Wabcon koulutuksessa ja saamme kaikkiin viiteen toimipisteeseemme Wabcon Gold Service Partner -statuksen. Pystymme siten tekemään lähes kaikkia raskaan kaluston jarrutöitä perävaunuista linja-autoihin.”

Aiemman huoltokorjaamotoiminnan oheen Raskasparille tuli nyt myös kuorma-automyynti. ”Tulemme kehittämään myös tätä myyntipuolta. Ahti Pakkanen jatkaa Kotkan toimipisteessä, mutta edelleen molempien toimipisteiden myyntipäällikkönä ja haemme Kouvolaan omaa automyyjää. Hänen toimenkuvansa tulee olemaan puoliksi automyyntiä ja toinen puoli palvelumyyntiä, koska panostamme paljon alueen palveluun”, päättää Salonen.

Lue seuraavaksi