Uutiset

Kuljetuskalusto

Raskaiden rengashankintojen helpottaja

Nykyajan teknologian ja vanhan hyvän ajan palvelun yhdistäminen on tuonut mahdolliseksi palvelukokonaisuuden, jonka ydin on rengasauto.fi verkkokauppa.

Rengasauto.fi on raskaiden renkaiden verkkokauppa. Verkkokaupasta voi hankkia sopivat kuorma-auton renkaat, vanteet ja palvelut vaivattomasti ja helposti. Renkaat ja vanteet saat postiosoitteeseen toimitettuna Manner-Suomessa. Tulevaisuudessa kauppaa täydennetään traktorin ja työkoneen tuoteryhmillä. Rengasauto.fi-verkkokaupassa tuotteiden ja palveluiden valinta on tehty helpoksi.

Tuotteet ja palvelut on selkeästi kuvitettu ja ryhmitelty esim. kokojen ja mittojen mukaan. ”Tämän lisäksi toimialueellamme renkaat saa myös asennettuna Rengasauto.fi:n kauppa-autosta haluamassasi osoitteessa. Samaan hintaan, joka muodostuu verkkokaupassa”, valistaa yrittäjä Kari Helin. ”Kuljetus- ja koneyrittäjä saa kouriintuntuvaa kustannus- ja aikasäästöä verkkokaupan ja liikkuvan rengasauton avulla. Tarvitsemme kuorma-auton mentävän tieuran, ja asennus tehdään vaikka lounastauolla. Tuomme palvelun sinne missä sitä tarvitaan,” sanoo liikkuvan asennustoiminnan pioneeriksikin kutsuttu Kari Helin.

www.rengasauto.fi

Lue seuraavaksi