Uutiset

Kuljetuskalusto

Rahtarit ry:lle uusi järjestöpäällikkö

Sari Nuutinen

Rahtarit ry:n uudeksi järjestöpäälliköksi on valittu 4.9.2020 alkaen Sari Nuutinen. Tehtävää elokuun puoliväliin saakka hoitanut Niina Spiridovitsh siirtyy uusiin tehtäviin yhdistyksen ulkopuolelle. Rahtarit ry kiittää Niinaa hänen yhdistykselle antamastaan panoksesta, ja toivottaa hänelle onnea uusien haasteiden pariin!

Rahtarit-logo

Sari Nuutinen on syntynyt Rahtariksi vuonna 1976, kolme vuotta Rahtareiden perustamisen jälkeen. Hän on kasvanut rekkamaailmassa ja pienestä pitäen ollut mukana kuljetusalan tapahtumissa. Työkokemusta kuljetusalalta hänelle on kertynyt reilut 20 vuotta.

Järjestöpäällikkönä hänen vastuulleen kuuluvat muun muassa yhdistyksen koulutusjärjestelyt, viranomaisasiat, osastojen tuki sekä nimetyt tapahtumat ja yhdistyksen eri viestintäkanavien ylläpito.

”Mielenkiinnolla odotan syyskuun alkua – silloin saan aloittaa työt uudessa tehtävässäni ajaen ammattikuljettajien etuja ja Rahtareiden tärkeää aatetta: Tietoa, Taitoa ja Turvallisuutta!”, toteaa Sari.              

Sarin pääasiallinen työpiste sijaitsee Mäntsälän Rahtarikeskuksessa, mutta työ on liikkuvaa tapahtumien ja osastotoiminnan myötä. Toivotamme Sarin lämpimästi tervetulleeksi Rahtari-perheeseen!

Lue seuraavaksi