Uutiset

Kuljetuskalusto

QTeam ja Närko yhteistyöhön

Qteam ja Närko

Kone- ja kuljetusalan yritysten verkosto QTeam sekä pohjoismaiden johtaviin perävaunujen ja kuorma-autojen päällirakenteiden valmistajiin lukeutuva Närko ovat sopineet yhteistyöstä.

”QTeam -verkostossa on monen eri kuljetussuoritealan osaajia ja vastikään toteutuneet kokonaispainomuutokset luovat tarvetta perävaunuinvestointeihin. Saimme Närkosta varman ja joustavan toimittajan monipuolisiin tarpeisiimme. Närkon luotettava varaosa- ja huoltopalvelu tukee hyvin QTeam -yritysten tavoitetta pitää ajoneuvokalusto tehokkaasti liikenteessä”, sanoo QTeam Systems Oy:n toimitusjohtaja Pasi Korhonen.

”Närko kehittää tuotteita ja palveluita tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhteistyö QTeam:n kanssa luo hyvän mahdollisuuden muun muassa suurien sarjojen suunnitteluun ja tuotantoon, millä saavutamme kilpailukykyä kaikille osapuolille”, sanoo Oy Närko Finland Ab:n toimitusjohtaja Kurt Håkans.

QTeamin Pasi Korhonen (vas.), Närkon Krister Nyholm yhdessä Kurt Håkansin, Matti Kilpeläisen ja Jorma Määtän kanssa katsovat yhteistyöhön luottavaisesti.

Lue seuraavaksi