Uutiset

Kuljetuskalusto

Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailun finaali Tuurissa 30.9.2017

Cargoteciin kuuluvan Hiabin sekä Volvo Trucks ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n järjestämän Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailun finaali pidetään lauantaina 30.9.2017 Tuurissa Pohjanmaalla. 

 ”Olemme järjestäneet osakilpailuja kevään ja syksyn aikana yhteensä 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Osakilpailuihin on osallistunut liki tuhat puunkuormaajaa, mikä vahvistaa 32. kerran järjestetyn kiertueen olevan edelleen merkityksellinen alan toimijoille. Osakilpailu on odotettu tapahtuma paikkakunnilla ja vuosittainen perinne kokoontua yhteen”, kertoo Hiabin myyntipäällikkö Jani Koskinen. 

Kiertuepaikkakunnilla on ollut koeajettavissa kamerateknologiaan perustuva HiVisionTM-ohjausjärjestelmä. ”Puutavaranosturin ohjaustoiminnon kuorma-auton ohjaamosta käsin mahdollistava HiVision on herättänyt suurta mielenkiintoa sekä kilpailijoiden että yleisön parissa. Uutuutta kävi testaamassa lähes 500 osallistujaa, joista valitsimme Tuurissa pidettävään näytösluonteiseen kilpailuun viisi. Olemme iloisia, että HiVision on saanut positiivisen vastaanoton, ja sen tarjoamat hyödyt selkeästi puhuttelevat”, Jani Koskinen toteaa. 

Puunkuormaajamestari 2017 -finaalissa kilpailevat viiden eri läänin mestarit sekä seitsemän nopeinta kilpailijaa aikojen perusteella. Osakilpailujen nopeimman ajan teki Itä-Suomen lääninmestari Samuli Rönkkönen. Ensimmäistä kertaa finaalitapahtumassa myös naiset sekä HiVision-testaajat kilpailevat näytösluonteisesti. 

Jännittävän kilpailun lisäksi tarjolla on ohjelmaa koko perheelle. Esimerkiksi Volvo Trucks tarjoaa ”Pysähdy, katso, vilkuta” -turvallisuusopetusta lapsille ja Michelin-ukko ”Bibendum” on tavattavissa alueella. Paikan päällä on myös Sairaalaklovnit ry, jolle Puunkuormaajamestari 2017 -kilpailun järjestäjät keräävät lahjoitusvaroja. 

Tapahtuma alkaa klo 10, jolloin alueella voi tutustua monipuoliseen yhteistyökumppaneiden kalusto- ja palvelutarjontaan. Puunkuormaajamestarifinaalin lähtölaukaus on klo 15. Tapahtuma on yleisölle maksuton. 

Lisäinfoa:
Puunkuormaaja_aikataulu_finaali_Tuuri
Finalistit (1)

Lue seuraavaksi