Uutiset

Kuljetuskalusto

Puunkuormaajamestari 2016 -kiertue käynnistyy 31. kerran

Volvo Trucks, Cargoteciin kuuluva Hiab ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneineen järjestävät alan ammattilaisten keskuudessa suuren suosion saavuttaneen puunkuormauskiertueen alkaen 18.4. Tampereelta ja päättyen 3.6. Jyväskylään. Muut kiertuepaikkakunnat ja -aikataulu tullaan julkaisemaan lähempänä kiertueen aloitusta.

”Kiertue tulee olemaan laajuudeltaan vuoden 2015 kaltainen. Pyrimme ottamaan huomioon myös asiakkailtamme saamamme palautteet ja kehittämään kiertueesta vuosi vuodelta paremman tapahtuman. Merkittävin muutos vuodelle 2016 on Volvo Trucks kiertueen pääyhteistyökumppanina”, kertoo Hiab Suomen tuotemyyntipäällikkö Henri Kitula.

”Meidän menestyksekäs historia puuautosegmentissä vahvistaa sen, että Volvo sopii täydellisesti tämän kilpailun pääyhteistyökumppaniksi. Hienon kilpailun lisäksi osallistujilla tulee olemaan mahdollisuus päästä tutustumaan täydelliseen raakapuun kuljetuksiin soveltuvaan kuorma-autoon ja sen uusimpaan tekniikkaan”, toteaa Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Kimmo Ahonen tyytyväisenä.

Alkukilpailujen jälkeen viisi lääninmestaria ja seitsemän nopeinta haastajaa kisaavat Suomen Puunkuormaajamestarin tittelistä 2.9. kello 15 FinnMETKO 2016 -näyttelyn yhteydessä Jämsässä. Alkukilpailujen aikojen perusteella selviää myös naisten – ja veteraanisarjan voittaja.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2016 puunkuormauskiertueelle! 

Lue seuraavaksi