Uutiset

Kuljetuskalusto

Pro Lift uusiin, isompiin tiloihin

Voimakkaasti lisääntyneen myynnin johdosta on tullut tarpeelliseksi tehostaa asennus- ja huoltotoimintaa. Niinpä Helsingin toimipiste siirtyi Spelttitieltä Nurmijärven Ilvesvuoren teollisuusalueelle Ilveskaari 21:een. Uudet suuremmat ja tarkoituksenmukaiset sisä- ja piha­tilat mahdollistavat vieläkin joustavamman pikahuollon, sekä ammattimaisen nostureiden asennusten ja päälirakenteiden teon kuorma-autoihin. Samalla on käytettävissä uusi ja viihtyisä odotustila autoansa odottaville asiakkaille.

Pro Liftiin on helppo löytää Hämeenlinnantieltä kun nousee Myllykukon liittymästä ja halli on pian sen takana. Pro Lift on palvellut asiakkaitaan uudessa osoitteessa maanantaista 29.8. lähtien. Uudet yhteys­tiedot löytyvät myös kotisivuilta www.prolift.fi.

Pro Liftin valikoimaan kuuluvat edelleen suositut AJK vaihtolavalaitteet, HMF:n ja EFFER:in laatunosturit kappaletavaran käsittelyyn ja asennustöihin. Suurimmat toimi­tetut nosturit ovat olleet nostokyvyltään lähes 150 tonnimetriä, pienimmät alkaen 0,5 tonnimetriä.

Pro Lift on erikoistunut suunnittelemaan asiakkaan kanssa nosturiprojektin kokonaisuudessaan alusta alkaen teknillisesti päälirakenteineen ja tarvittaessa myös rahoituksen osalta parhaan mahdollisen taloudellisen toimintakyvyn aikaansaamiseksi. Kokonaisuuteen kuuluu myös alustan rungon vahvistamistyöt ja muut alustan tarvitsemat muutostyöt. Kuten ennenkin, Pro Lift toimittaa myös perälautanostimet, henkilö­korit, kourat – tarvittaessa valmiiksi asennettuina.

Varaosatoiminta ja hydrauliikka-asentamo saavat myös tehokkaammat tilat lisähenkilöineen. Maakunnissa yhteistyökumppaneita ovat Turussa TTK Oy Turun Työkone Oy, Nosturipaja Oy:n Oulun, Kuopion ja Pyhännän toimipisteet, jotka myös tehostavat entisestään toimintaansa Pro Liftin ammattimaisella ohjauksella. –Pisteitä tullaan vielä lisäämään, jotta voimme palvella asiakkaitamme asuivatpa he missä tahansa Suomessa, kerrotaan yrityksestä.

Lue seuraavaksi