Uutiset

Kuljetuskalusto

Preem ja Simeon ovat allekirjoittaneet kuljetussopimuksen

Ruotsin johtava polttoaineyritys Preem on tehnyt monivuotisen kuljetussopimuksen, Simeon konsernin ruotsalaisen tytäryhtiön Petroleum Logistic i Mittskandinavien AB;n kanssa. Simeon hoitaa vuodenvaihteesta lähtien Preemin kuljetukset alueilla Itä (Tukholma, Norrköping, Västerås ja Gotlanti) ja alueilla Länsi (Göteborg ja Karlstad). Nykyinen henkilökunta ja ajoneuvot siirtyvät Simeonille ja samalla Ruotsin henkilöstömäärä kasvaa 130 henkilöön ja 48 ajoneuvoyhdistelmään.

”Olemme tyytyväisiä kun pystymme tarjoamaan ratkaisun, joka täyttää Preemin vaatimukset turvallisuuden ja luotettavuuden osalta. Tämä on luonnollinen askel kasvusuunnitelmassamme Ruotsissa”, kertoo Simeon konsernin toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

Simeon-konserni lyhyesti

Simeon on nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tarjoamiseen keskittynyt yhtiö, joka on perustettu 1983. Yhtiö operoi Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä Ruotsin markkinoilla noin 240:llä omalla ajoneuvoyhdistelmällä ja noin 30 alihankkijan ajoneuvoyhdistelmällä. Lähes 500 henkilöä työllistävän Simeonin päätoimipaikka on Nurmijärvellä.

Lue seuraavaksi