Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show’n valmistelut vauhdissa

Lähes kaikki messupaikat varattu

Jälleen on PTS-Messut Oy:n nelikko Mikko Nukala, Ari Nukala, Juha Ristimaa ja Rami Tynjälä tehneet töitä pitkin vuotta tulevan kesän tapahtuman eteen. – Myyntityö alkaa olla loppusuoralla ja käytännön järjestelytyöt ovat vuorostaan alkamassa, Ari Nukala toteaa ja jatkaa, että muutamia messupaikkoja on vielä mahdollista sovittaa alueelle, mikäli tarvetta siihen löytyy. Messutarjontaa on edellisvuosien tyyliin laidasta laitaan, on automaahantuojia, laite- ja varustetoimittajia sekä koulutusten tarjoajia, kertoo Mikko Nukala. Näytteilleasettajilla on tänäkin vuonna uutuustuotteiden esittelyjä, osastoilla on myös mahdollisesti muuta oheistoimintaa. Esimerkiksi Gli Yhtiöt on sponsoroinut paikalle Jussi Seljaksen, jolla on lauantaipäivänä hurjia freestyle-motocross esityksiä, ja iltapäivän kohokohtana hän hyppää puoliperävaunuyhdistelmän yli.

Kovatasoinen autonäyttely

Autonäyttelyyn on tulossa toinen toistaan upeampia rakenneltuja huippuluomuksia. – Innokkaita auton tuojia on vuosi vuodelta enemmän ja nyt joudummekin alueen koon vuoksi karsimaan osaa säilyttääksemme näyttelyn korkeatasoisuuden, Juha Ristimaa kertoo. Näyttelyn yhtenä tarkoituksena on, että myös uudet autonrakentelijat ja rekat pääsevät esittäytymään yleisölle. Power Truck Show’ssa tullaan näkemään lähemmäs kymmenestä eri maasta tulleita rakenneltuja autoja, eli paikalla on sekä kotimaisia että ulkomaisia alansa huippuja. Kansainvälisyys näkyy siinä, että eri mailla on erilainen tyyli rakennella autoja ja Härmässä pääsemmekin näkemään tätä autonrakentelun monipuolisuutta. Vanhoja muistoja saa tulla verestämään, kun veteraaniautoja saapuu paikalle edellisvuosia huomattavasti runsaampana kaartina. Myös vanit ja tuning-autot ovat edustettuina Härmässä.

Ohjelmaa joka lähtöön

Power Truck Show’n tavoitteena on tarjota jokaiselle jotakin mielenkiintoista ohjelmaa. Viikonlopun aikana saadaan nauttia Rokkipää-yhtyeen rock’n roll musiikista, komeista rekoista sekä erilaisista oheistapahtumista. Lauantaina pääsee seuraamaan Keslan järjestämää Taitolastaaja-kisaa, jossa taistellaan ykkössijasta kuormaustaidoissa sekä erilaisissa taitotehtävissä. Tänä vuonna naiskauneutta on tarjolla festivaalikansalle toista kertaa, kun lauantaina kruunataan Miss Power Truck 2009. Lauantaille sijoittuu myös lasten piirustusnäyttelyn palkintojen arvonta. Autonäyttelyn parhaimmisto palkitaan lauantai-iltapäivänä, kun tuomaristo on omalta osaltaan arvostellut autot ja yleisö on antanut omat äänensä suosikilleen.

Power Truck Rock Night

Iltatapahtumiin on tänä vuonna panostettu enemmän saadun palautteen perusteella, Rami Tynjälä kertoo. Perjantai- ja lauantai-iltana laitetaankin Powerparkissa volyymit kaakkoon, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Power Truck Rock Night tuo lavalle Suomen viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä. Perjantaina Power Palacessa viihdyttää Anna Eriksson sekä Deathlike Silence ja lauantaina on vuorossa euroviisuedustajamme Waldo’s People ja Iskias. Menoa ja meininkiä on siis luvassa vuoden 2009 Power Truck Show’ssa.

Lue seuraavaksi