Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show pärähtää käyntiin 11.8.2017

Jo kolmattatoista kertaa järjestettävä kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään 11.-12. elokuuta 2017 Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa. Torstaina Vuosaaresta ja Naantalista starttaava rekkaconvoy antaa jo ensi sysäyksen tapahtumalle, kun lähes neljänkymmenen rekan karavaani tuo maistiaisia Power Truck Show’sta Suomen maanteille.

Mukana yli 500 messu- ja näyttelyosastoa

Alan ammattilaisille löytyy kuljetusmessuilta laaja kirjo alan toimijoita, kun mukana ovat merkittävät automaahantuojat, kuljetusalan muut toimijat sekä palvelujen ja koulutusten tarjoajat. Yleisölle silmänruokaa tarjoaa upeat rakennetut ja erikoismaalatut tai teipatut rekat, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit ja USA Carsit. Autonäyttelystä löytyy kotimaisten autojen lisäksi autoja Puolasta, Saksasta, Ruotsista, Hollannista, Tanskasta, Slovakiasta ja jopa Espanjasta saakka. Pienoiskoossa autojen työskentelyä pääsee seuraamaan rc-työkoneiden näyttelyalueella sekä PowerPalace-hallissa on pienoismallinäyttely. Viihteelliseen kuljetusalan suurtapahtumaan odotetaan 30 000 kävijää sekä kotimaasta että ulkomailta. Tapahtuman aikana myös Powerparkin huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy.

Truck Pulling SM-vetokisa

Upouudella Härmä Pulling ry:n rakentamalla Bullboy vetoradalla kisataan tänä vuonna ensimmäistä kertaa vakiokuorma-autojen suomenmestaruudesta. Mukana on kahdeksan kisaajaa, joista perjantaina karsitaan neljä ja jotka kisaavat lauantaina Suomen Mestarin tittelistä. Kisojen kuuluttajana toimii Tiina Herlevi. Mukana ovat myös Herlevi Pulling Team ja Team Hot Hunter sekä Ville Pitkämäki.

Motorshow’ta, missejä, musiikkia ja ohjelmaa lapsille 

Mika Salo Circuitilla vauhtiin päästetään Suomen suurimman rataluokan pienet paholaiset, Legendsit. Radalla päristelevät myös lajiesitelyn puitteissa Raket 95 luokan kartingautot, joilla pääsuoraa ajaessa nopeudeksi nousee jopa 100 km/h. Alueella on ripoteltuna monenlaista muutakin ohjelmaa ja toimintaa, kuten Sebastian Westbergin päätä huimaava FMX Show sekä Cage Ridersin surmanpalloajoa.

Musiikista vastaavat RelaxTrio sekä Magpie & Louise kahdella eri esiintymislavalla.

Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti viihdyttävät lapsia lauantaina. Lapset pääsevät pomppimaan myös pomppulinnaan.

Rok rok Rock Night

Perjantaina Playa, Anna Puu ja Popeda pitävät huolen vauhdista PowerParkin eloriehassa. Lauantaina lavan valtaa komia pohjalaiskattaus, kun lavalle nousevat Juha Tapio, Paula Koivuniemi ja Lauri Tähkä. Rock Night järjestetään PowerPalace-hallissa kello 20.00-03.00.

www.powertruckshow.fi

www.facebook.fi/powertruckshow

https://www.instagram.com/powertruckshow_official/

Lue seuraavaksi