Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show -kuljetusmessut 2010 – ammattimaisempi kuin koskaan

Kesän 2010 Power Truck Show’n messupaikkojen myynti käynnistyi välittömästi edellisen tapahtuman päätyttyä. –Kuljetusmessuja kohtaan osoitettu suosio on ehdottomasti kannustanut meitä järjestäjiä panostamaan messujen ammattimaisuuteen ja monipuolisuuteen, kertovat Ari Nukala, Rami Tynjälä, Juha Ristimaa ja Mikko Nukala, PTS-Messut Oy:n perustajat. Perjantaina avautuvat kuljetusmessut ovat tulevana kesänä ammattimaisemmat ja kattavammat kuin koskaan ennen, uutuustuotteiden lanseerauksia tullaan näkemään. Power Truck Show’ssa on paikalla raskaankaluston tukkurit, maahantuojat ja laitevalmistajat ja luonnollisesti mukana myös kuljetusalan koulutusten ja palvelujen tarjoajia.

Viikonlopun kuljetusmessutapahtuma täydentyy lauantaina lopulliseen mittakaavaansa, kun autonäyttelypuoli on esillä koko loistokkuudessaan. Uusien kotimaisten ja ulkomaisten rekkojen paikalle saantiin panostetaan kevään aikana, jotta paikalle saadaan viimeisimmät rakennellut ja maalatut valtateiden kaunottaret. Useita uusia kuorma-autoja on rakenteilla ympäri Suomea ja Eurooppaa, ja niitä tullaan esittelemään kesän 2010 Power Truck Show’ssa.

Power Truck Show’ssa uutena ohjelmanumerona tullaan näkemään Monster Jamissakin vierailleen Crazy Driversin Vesa Kivimäen hurja Stuntshow 1900 hevosvoimaisella Raging Bull monsteriautollaan. Luvassa on myös freestyle motocross taitajan Jussi Seljaksen ennennäkemättömän uuden huiman ennätyshypyn esittäminen. Huippuunsa hiotut iltatapahtumat viihdyttävät messukansaa kumpanakin iltana. Miss Power Truck valitaan rekkahenkisten naisten keskuudesta, jo-ten naiskauneutta on odotettavissa. Nuorten ammattikuljettajien YETD kilpailun Suomen finaali järjestetään Alahärmässä Power Truck Show’ssa. Vauhtia ja ohjelmaa on tiedossa koko viikonlopun ajalle jokaiselle tapahtumaan osallistujalle.

Lue seuraavaksi