Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Meeting Härmässä 22.8.2020

J&J Saari

Koronatilanteen takia Power Truck Show -messutapahtumaa järjestävä PTS-Messut Oy päätti toukokuussa siirtää tapahtuman järjestämisen ensi vuoteen. Kesä ei kuitenkaan ole kesä ilman rekkatapahtumaa Härmässä, joten elokuun 22. päivänä toinen toistaan näyttävämmin rakennetut kuorma-autot kokoontuvat Power Truck Meeting -tapahtumaan Powerparkin Greengield -leirintäalueelle.

Power Truck Meeting

Power Truck Meeting on yksipäiväinen autonäyttely, jossa huomio keskittyy rakennettuihin autoihin ja se on järjestelyiltään tuttua Power Truck Show:ta kevyempi. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes sata näyttelyautoa ja mukaan otetaan vain 200 autoa. Viime vuosina Power Truck Show:ssa on esillä ollut noin 500 autoa. Kuljetusmessuja ei tänä vuonna ole, mutta mukana tapahtumassa ovat myös kuorma-automaahantuojia uutuusmalleineen.

Viihteestä vastaa ”Pontus J. Back & AMB!”. Tämä bändi on heittänyt keikkaa USA:ssa jo useamman vuoden ajan. Musiikki on rentoa country-rokkia. Pontus on soittanut mukana muun muassa Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet, Status Quo ja Whitesnake kokoonpanoissa.

Kuljetus Ristimaa Oy

Power Truck Meeting järjestetään Powerparkin Greenfield-leirintäalueella Alahärmässä 22.8.2020. Tapahtuma on yleisölle avoimena kello 10.00-18.00. Lippuja myydään rajallinen määrä, ja ne voi hankkia ennakkoon. Lipun voi ostaa myös portilta.

Power Truck Meetingin päätteeksi Powerpark järjestää perinteisen ja vauhdikkaan Rock Night -illan, jossa ovat esiintymässä Poju, Pasi ja Anssi, Petri Nygård ja Levi-Äijä.

Lue seuraavaksi