Uutiset

Kuljetuskalusto

Porokka myy Cranab-puutavaranosturit

Porokka Invest Oy ja Grutech Oy ovat solmineet aiesopimuksen Cranab-puutavara ja -kierrätysnostureiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Porokka Invest Oy jatkaa tehdyllä sopimuksella perinteikkäiden Cranab-nostureiden myyntiä koko Suomen alueella.

Cranab tuotteiden myyntiä Suomessa hoitavat Jouni Porokka, Jyrki Porokka ja Petri Ovaskainen.

”Cranab sopii meille hyvin. Olemme myyneet Kilafors-puutavaravaunuja nyt Suomessa vajaan vuoden verran hyvällä menestyksellä ja Cranab täydentää valikoimaamme erinomaisesti. Nyt voimme tarjota laajalle asiakaskunnallemme uudet tuotteet myös puutavaran kuormaamiseen,” sanoo Jouni Porokka tyytyväisenä. 

Kokeneet ja osaavat tekijät

Cranab tuotteiden myyntiä Suomessa hoitavat jatkossa Jouni Porokka, Jyrki Porokka ja Petri Ovaskainen. Kaikkien tuntema, kohta 38 vuotta nosturikauppaa tehnyt, Jouni aloitti jo 1980-luvun alussa. Vastaavasti Jyrki Porokalla on myynnin lisäksi kokemusta myös puutavara-autoyrittäjänä, joten osaamista ja myös ymmärrystä autoilijan arjesta löytyy. Petri Ovaskainen on aloittanut Porokka Investillä kehitysjohtajana. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa Komatsu Forestilla kehitys- ja myyntitehtävissä. 

Luottavaisin mielin. Jouni Porokka (Porokka Invest Oy) ja Jan Andersson (Grutech Oy) kättelivät yhteistyön alkaneeksi Kuljetus-Logistiikka -näyttelyssä Helsingin messukeskuksessa. 

”Ei tässä vielä jouda eläköitymään, kun mukavia haasteita tulee vastaan. Cranab on tunnettu ja luotettava nosturimerkki. Eiköhän me niitä saada myytyä”, toteaa Jouni luottavaisin mielin. ”Meillä on tässä hyvä porukka kasassa”.

Näiden metsäalan asiantuntijoiden johdolla Cranab tulee varmasti ottamaan osansa puutavaranostureiden markkinoista Suomessa.

Kattava varaosa- ja huoltoverkosto

Cranab metsänosturien historia ulottuu yli viidenkymmenen vuoden taakse. Cranab on ruotsalainen nosturivalmistaja, joka suhtautuu kunnianhimoisesti puun korjuuseen ja kuljetukseen. Nykyään Cranab kuuluu Fassi Groupiin, joka mahdollistaa maailmanlaajuisen tuotekehityksen. Grutech Oy jatkaa Fassi Group tuotteiden maahantuojana, joihin myös Cranab lukeutuu.

Cranab-huolloista ja -varaosista vastaavat Suomessa yhteistyössä Grutech ja Porokka Invest. Grutechilla on koko Suomen kattava huoltoverkosto ja Porokka Investille tulee oma huolto- ja varaosapiste Joensuuhun. Lisäksi Cranab Ab:n tehdas sijaitsee Pohjois-Ruotsissa, joten tarvittaessa varaosat liikkuvat sieltä myös nopeasti Suomeen.

Cranab–nostureita voidaan käyttää niin puutavaran kuin kierrätysmateriaalin käsittelyssä. Mallisto kattaa sekä L- että Z-nosturit jopa 10,5 m ulottumalla, hytillä tai ilman.

Lue seuraavaksi