Uutiset

Kuljetuskalusto

Porinoita Portsarista

Vuosaaren satama on merkittävä solmukohta maamme tavaravirroille, mutta myös kuljetuskaluston ja kuljettajien huollolle. Sataman tavaravirtojen välittömästä läheisyydestä löytyvä palvelukeskus Portsari tarjoaa apua moneen pulmaan ja vaivaan. Palvelukeskuksen konseptin takaa löytyy Autohuolto Arvi Hämäläinen Oy:n Tuomo Hämäläinen, jolla on vuosien kokemus raskaan liikenteen huolto- ja tarkastustoiminnasta.

– Vuosaaren satama-alueella odotetaan liikkuvan noin 3000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Me Portsarissa olemme varautuneet vastaanottamaan näistä reilut neljä prosenttia, laskee toimitusjohtaja Tuomo Hämäläinen.

Autohuolto Arvi Hämäläisen ohella Portsariin ovat sijoittuneet katsastus-, rekisteröinti- ja kuljettajantutkintoalan palveluita tarjoava A-Katsastus Oy, GiantWash-pesupiste ja raskaan kaluston tarvikkeita myyvä Europart Finland Oy. Rengasasioissa voi kääntyä Rengasnet Oy:n Rengasaseman puoleen ja alustan ongelmissa auttaa Vallilan Takomo Oy. Portasariin ovat sijoittuneet myös kuljetuspalveluita tarjoavat Bertschi Oy, Hoyer Group sekä Q Transport Oy, joka tarjoaa myös koulutuspalveluita. Ravintola Port taasen pitää omalta osaltaan huolta kuljettajan huoltamisesta ja ravitsemisesta.

Toiminta Portsarissa on käynnistynyt vähitellen kevään aikana ja kesäkuun toisella viikolla oli aika juhlistaa virallisia avajaisia.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi