Uutiset

Kuljetuskalusto

Oulun uusi Scania-keskus harjakorkeudessa

”Oy Scan-Auto Ab on toiminut nykyisissä tiloissaan Oulussa Voudintiellä 32 vuotta. Uuden Scania-keskuksen myötä pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin, sillä saamme toiminnallemme uudet, ajanmukaiset tilat. Lisäksi autotalon sijainti on raskaan liikenteen kannalta erittäin hyvällä paikalla, valtatie 4:n ja Oritkarin sataman välittömässä läheisyydessä”, totesi Oy Scan-Auto Ab:n Pohjois-Suomen tulosyksikön johtaja Sirpa Martin harjannostajaistilaisuudessa.

Oulun kaupungin asemakaavapäällikkö Matti Karhula esitti harjannostajaisissa Oulun kaupungin tervehdyksen ja pääurakoitsijan puheenvuoron käytti SRV Yhtiöt Oyj:n asunto- ja alueliiketoiminnan johtaja Juha-Veikko Nikulainen.

Uudessa, noin 4 200 m²:n suuruisessa Scania-keskuksessa toimivat asiakaspalvelu ja automyynti sekä huolto-, korjaamo- ja varaosapalvelut. Autokorjaamoon tulee 22 huolto- ja korjauspaikkaa kuorma- ja linja-autoille. Lisäksi tiloissa huolletaan ja korjataan perävaunuja, päällirakenteita, kuormatilojen lämmönsäätölaitteita ja suoritetaan vauriokorjauksia.

Oulun Scania-keskuksessa tulee työskentelemään noin 40 henkeä.

Scania.fi

Lue seuraavaksi