Uutiset

Kuljetuskalusto

Örumin Valovoima-kiertue starttaa

Örum Oy:n viides Valovoima Road Show käynnistyy lokakuun lopussa, jolloin uutuuksilla ja demovälineillä varusteltu esittelyauto kiertää ympäri Suomea. Kiertueen aikana vieraillaan valtakunnallisilla valoasiantuntijoilla ja yhteistyökumppaneilla, joiden luona pääsee tutustumaan ja vertailemaan markkinoiden parhaita valaistusratkaisuja.

Kiertueen tärkein tehtävä on tietämyksen lisääminen valoista. Esittelyssä ovat myös parhaat uutuudet, ja voi vertailla suosikkeja paikan päällä. Örum jakaa myös vinkkejä miten valaistustarpeet voisi parhaiten ratkaista.

Tärkein valikoima rakentuu Hella-, Rigid- sekä Philips -uutuuksista. Mukana myös mm. Jumbo Led -lisäkaukovalot, Rebelution-majakat sekä FMS-pinta-asennettavat työvalot. Polttimovalikoimasta esitellään Philips LED Ultinon PRO9000 ja Racing Vision GT200, sekä useat muut innovaatiot ja valotykit. Kiertueen paikkakunnilla on mahdollisuus tutustua lisäkaukovaloihin, työvaloihin sekä polttimoihin. Lisäksi voi vertailla niitä muiden markkinoilla olevien ratkaisujen kanssa illan hämärässä – todellisissa tilanteissa.

Örumin HYA myyntipäällikkö Tapani Arokoski avaa valaistuksen valinnassa huomioitavia seikkoja:

– Mitä tärkeämpi merkitys valaistuksella on työssäsi, sitä tärkeämpää on tehdä päätökset fiksusti ja oikein. Kun puhutaan tärkeistä valoista, keskeisessä roolissa ovat värisävyt, heijastuskuviot sekä sopivat tehot, jotka yhdessä tarjoavat käyttäjälle parhaan kokemuksen. Me Örumilla haluamme olla avuksi ja jakaa tietoamme ammattilaisten turvallisuuden ja työtehokkuuden varmistamiseksi.

Kiertueella voit tutustua myös ensiasennuksen huipputuotteisiin, sekä edulliseen, uuteen tuoteperheeseen kuuluvaan Hella Valuefit-mallistoon, joka on saanut markkinoilla erinomaisen vastaanoton. Hella Valuefit -mallistossa yhdistyy edullinen hinta, hyvä laatu, tehokas valo, kahden vuoden takuu, sekä näyttävät myymäläpaketit. Ennen kaikkea se on helppo valinta.

VALOVOIMA 2020 -kiertuepaikkakunnat:

JYVÄSKYLÄ Tiistai 27.10.
Bernitz huolto, Ampumaradantie 28

KUOPIO Keskiviikko 28.10.
Savon Raskashuolto, Telkkistentie 14-16

JOENSUU Torstai 29.10.
MTP Hydrauliikka, Aspitie 13

SEINÄJOKI Tiistai 3.11.
Jussinmaki.net, Pohjankaari 4

OULU Keskiviikko 4.11.
Valostore, Alasintie 9

ROVANIEMI Torstai 5.11.
Lumise Oy, Teollisuustie 17


Lue seuraavaksi