Uutiset

Kuljetuskalusto

Norbert Dentressangle osti 530 Renault-kuorma-autoa

Renault Trucks luovutti hiljattain Norbert Dentressangle -yhtiölle avaimet sataan kuorma-autoon. Ne olivat ensimmäinen erä 530 Renault Trucks D- ja T-mallin tilauksesta. Norbert Dentressangle on Euroopan suurimmista kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tuottajista, joka on osoittanut luottamuksensa Renault Trucksia kohtaan tilaamalla uudesta mallistosta 530 kuorma-autoa useiden eurooppalaisten tytäryhtiöidensä käyttöön. Tilatut autot ovat pääasiassa T-malliston autoja, ja niitä on tarkoitus käyttää aluekuljetuksissa, kotimaan kuljetuksissa ja kansainvälisissä kuljetuksissa. Tilaukseen sisältyy myös noin sata D-jakeluautomalliston kuorma-autoa.

”Tämäkin jättikauppa on hyvä osoitus asiakkaan luottamuksesta Renault Trucksin tuotteisiin ja huoltoverkostoon. Kansainvälisten asiakkaidenkin kannalta on hyvä, että Renault Trucksin huoltoverkosto kattaa nyt koko Suomen”, sanoo kaupallinen päällikkö Antti Foudila.

Norbert Dentressangle testasi kuorma-autoja aidoissa käyttöolosuhteissa useita kuukausia. Luovutustilaisuudessa, joka järjestettiin Renault Trucksin pääkonttorissa Saint-Priestissä, Norbert Dentressangle -yhtiön toimitusjohtaja Hervé Montjotin perusteli yhtiön valintaa:
”Uuden Renault Trucks Euro 6 -malliston kuorma-autojen luovutus on oiva tilaisuus muistuttaa kaikkia siitä, että Norbert Dentressangle investoi edelleen kuljetustoimintoihin, joissa yhtiöllä on pitkät perinteet. Kuorma-auton valinta on ratkaisevan tärkeä asia, jotta voimme täyttää laatulupauksemme asiakkaille, huolehtia kuljettajien mukavuudesta ja turvallisuudesta sekä kunnioittaa ympäristöä taloudellisilla ja puhtailla moottoreilla”.
”On hieno asia, että kansainvälisestikin toimiva ranskalainen Norbert Dentressangle -yhtiö antaa tunnustusta Renault Trucks T -sarjalle, joka on vuoden 2015 Truck of the Year -voittaja”, kommentoi Renault Trucksin johtaja Bruno Blin luovutustilaisuudessa.

Lue seuraavaksi