Uutiset

Kuljetuskalusto

Nokian Hakka Truck 844 – kestävyyttä vaativiin käyttökohteisiin

Nokian Raskaat Renkaat tuo markkinoille uuden 385/55R22.5 Nokian Hakka Truck 844 -renkaan, joka on suunniteltu toimimaan myös vaativissa käyttökohteissa. Uudenlaisen rakenteensa ansiosta Nokian Hakka Truck 844 tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen ja hyvän kulumiskestävyyden. Jämäkkä rengas on suunniteltu erityisesti perävaunukäyttöön, mutta se toimii hyvin myös eturenkaana.
Ympärivuotiseen pitkän ja keskipitkän matkan ajoon suunniteltu Nokian Hakka Truck 844 tarjoaa erinomaisen pidon myös talviolosuhteissa. Se on koossaan markkinoiden ensimmäinen perävaunukäyttöön suunniteltu rengas, jolla on M+S-merkinnän lisäksi lumihiutalesymboli eli virallinen talvirengashyväksyntä.

”Nokian Hakka Truck 844 -renkaan pintapaine on saatu optimaaliseksi uudenlaisen vyörakenteen ansiosta. Tämä varmistaa tasaisen kulumismuodon ja erinomaisen kilometrituloksen. Lisäksi renkaan vierintävastus on matala, mikä alentaa polttoainekustannuksia ja varmistaa hiljaisen ajoäänen”, kertoo Nokian kuorma-auton renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.
Spiral Sipe System -lamelloinnin ansiosta renkaan pintakuvio pysyy oikealla tavalla jäykkänä myös renkaan kuluessa, mikä varmistaa pidon säilymisen. Lisäksi lamellointi tekee renkaasta hiljaisen. Pääuriin sijoitetut kivenpoistajat vähentävät kivien kiinnittymistä renkaan pääuriin, mikä vähentää särmikkäiden kivien tunkeutumista renkaaseen ja pidentää sen käyttöikää. Myös muut tielläliikkujat ovat tyytyväisiä, kun urista sinkoilevien kivien määrä vähenee. 

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin, joka osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa. Nokian Hakka Truck 844 -renkaalle luvataan myös erinomainen pinnoitettavuus, mikä lisää rungon käytettävyyttä ja alentaa kokonaiskustannuksia. Nokian Hakka Truck 844 -pintamalli on saatavana myös vaativiin käyttökohteisiin kehitettynä ja kestävänä Nokian Noktop 44 -pinnoitteena. Uusi rengastyyppi on suunniteltu erityisesti Pohjoismaihin, Venäjälle ja Keski-Eurooppaan ja se on saatavilla marraskuussa 2014.

Lue seuraavaksi