Uutiset

Kuljetuskalusto

Närpiöläinen NTM on ostanut KHT-liiketoiminnan

Pitkä-aikaisen yhteistyön luonnollisena jatkumona ansaitulle eläkkeellä jäävä Seppo Vuolle ja NTM:n toimitusjohtaja Kurt-Erik Nordin sopivat kaupan, jolla  KHT tuotenimi, liiketoiminta ja  myynti siirtyy NTM konsernille.

Käytännössä valmistus ja kokoonpano säilyvät ennallaan, koska NTM on valmistanut kasettiperävaunualustat jo useiden vuosien ajan. Myös autojen päällirakenteet on valmistettu Närpiössä jo vuosia. Lavat valmistaa sama vuosien kokemuksen omaava konepaja.  

Myyntiin tulee järjestelyjä Seppo Vuolteen vetäytyessä eläkkeelle. Uusien lavojen, autorakenteiden sekä kasettiperävaunujen myynti siirtyy nyt kokonaan NTM:n myyntiorganisaation vastuulle. Muutos ei ole suuri, koska NTM on hoitanut Vuolteen rinnalla kasettiyhdistelmien myyntiä. Isoin muutos on jatkossa myös irtolavojen myynnin siirtyminen NTM:n myyntiorganisaatiolle. Varaosat hoidetaan NTM:n varaosamyynnin kautta.

Sopii joukkoon

Kasettiyhdistelmät ovat hyvä lisä NTM:n jo tällä hetkellä laajaan tuotevalikoimaan, joka käsittää pakkaaja-autot, koukkulaitteet ja perävaunut, eri erikoisratkaisut. NTM:n perävaunudivisioonan suurin tuotesegmentti on pakaste- ja elintarvikekalusto. KHT automaattikasettijärjestelmä on todettu vuosien aikana yksinkertaiseksi ja kestäväksi sekä järjestelmäksi, jolla voi kasetoida kaikkein vaikeimmissakin olosuhteissa. KHT sopii siten erinomaisesti NTM:n laadukkaiden tuotteiden joukkoon.

NTM odottaa KHT tuotteille markkinaosuuden kasvua, siksi määrätietoinen työ KHT järjestelmän kehittämiseen ja tuotteen parantamiseen jatkuu täydellä teholla. Myös asiakaskunnan informointiin ja yhteystietojen jakamiseen panostetaan lähitulevaisuudessa. Luonnollisesti nykyinen hiukan kuumentunut tilanne markkinoilla aiheuttaa pidentyneet toimitusajat, joihin on hyvä varautua uutta kalustoa investoidessa. NTM kehittää jatkuvasti tuotantoa vastatakseen nykyiseen tilanteeseen.

NTM noudattaa työssään ISO-standardeja 9001 ja 14001. Laadukkaiden tuotteiden taustalla on määrätietoinen prosessi tilauksesta toimitukseen. Valmistuksen aikana jokainen komponentti tai tuote testataan monin eri tavoin. Lisäksi jokaiselle tuotteelle tehdään lopputarkastus ennen sen toimittamista asiakkaalle. 

Lue seuraavaksi