Uutiset

Kuljetuskalusto

MS-Pinnoitus uusiin toimitiloihin Lappeenrannassa

MS-Pinnoitus Oy on alunperin erikoistunut maansiirto- ja työkonerenkaiden pinnoituksiin ja korjauksiin. Uutena toimintaan ovat nyt tulleet myös kuorma-autonrenkaiden pinnoittaminen sekä uusien renkaiden ja vanteiden sekä tarvikkeiden myynti ja asennuspalvelut.

Yrityksen toimitusjohtajalla Harri Pätärillä on vankka ja vahva, lähes 30 vuoden kokemus kumialan töissä, joten osaamista ja tietotaitoa yrityksessä on. MS-Pinnoituksen myyntipäällikkönä toimiva Teijo Kiiski on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2007 alkaen ja häneltä löytyy vastaavasti nuoruuden intoa ja halua kehittää asioita. Pätärin ja Kiiskin lisäksi yritys työllistää kuusi kumialan ammattilaista.

MS-Pinnoitus pinnoittaa renkaita laidasta laitaan, pienistä trukinrenkaista isoihin 51-tuumaisiin maansiirtokoneiden renkaisiin. Yrityksen käytössä ovat Skandinavian suurimmat pinnoituslaitteet. Autoklaaveja on viisi kappaletta, joista suurimpaan mahtuu halkaisijaltaan 3,9 metriä oleva rengas. Lisäksi pinnoittamon puolella on neljä raspikonetta pinnoitettavan renkaan pinnan raspaamiseen sekä viisi kasauskonetta, joissa uudet pintamateriaalit kiinnitetään renkaisiin. MS-Pinnoituksen käyttämät pinnoitusmateriaalit ovat kotimaisia ja eurooppalaisia ja lisäksi yritys ostaa eurooppalaisia maansiirto- ja työkonerenkaiden runkoja uudelleen pinnoitettaviksi.

Pinnoittamisen ohessa MS-Pinnoitus myös korjaa erilaisia maansiirto- ja työkonerenkaita liimaus- ja vulkanointimenetelmällä. Tyypillisimpiä korjauksia ovat pistovaurioiden paistokorjaukset, pintakorjaukset ja erilaisten vahvikkeiden laittaminen. Myös maansiirto- ja työkonerenkaiden vanteiden särötarkastukset ja maalaukset onnistuvat MS-Pinnoituksen kautta.

Rengasmyynti alkoi myös MS-Pinnoituksen uusissa toimitiloissa toden teolla. Uusia renkaita ja vanteita myydään henkilö-, kuorma- ja linja-autoihin, maansiirtokoneisiin, traktoreihin ja muihin työkoneisiin. MS-Pinnoituksella on myynnissä esimerkiksi Kumho-renkaita, mutta kaikkia rengasmerkkejä on saatavana, sillä MS-Pinnoitus on riippumaton rengasliike. Asennuksien ja tasapainotuksien lisäksi liikkeestä saa kaikki alan tarvikkeet. MS-Pinnoituksen toiminta-alueena on koko Suomi ja Baltian maat ja se on ainoa isojen yli 33-tuumaisten renkaiden pinnoittaja Suomessa.

www.ms-pinnoitus.fi

Miika Nyrö

   

Lue seuraavaksi