Uutiset

Kuljetuskalusto

Michelin-uutta kaukoliikenteeseen

Michelin

Michelinin energiatehokkaasta X® LineTM EnergyTM -rengasmallista tuodaan markkinoille kaksi uutta kokoa. Uudet 80- ja 65-sarjan renkaat täydentävät valikoimaa, jossa vuoden 2013 alkupuolella esiteltiin 70- ja 55-sarjan renkaat. 80-sarjan renkaat ovat saatavissa jo tänä keväänä ja 65-sarja tulee myyntiin syyskuussa 2014. Volvo Group on valinnut nämä uudet renkaat kalustonsa usean mallin ensiasennusrenkaiksi.

Kokovalikoiman täydentyessä voi Michelin tarjota entistä useammalle kuljetusyritykselle MICHELIN X Line Energy -renkaan tehokasta suorituskykyä. 315/80 R 22.5 on tarkoitettu ensisijaisesti etuakselille ja vetoakselille; perävaunuissa taas koko 385/65 R 22.5 on nykyisin yksi kaikkein kysytyimmistä kuorma-autonrenkaiden jälkimarkkinoilla.

MICHELIN X Line Energy -renkaat tuovat kuljetusliikkeelle säästöä sekä pienemmän polttoaineenkulutuksen että pidemmän käyttöiän kautta. Michelin on verrannut uusia renkaita vastaaviin edeltäviin renkaisiin lukuisissa testeissä, jotka osoittavat, että 80- ja 65-sarjan MICHELIN X Line Energy -renkailla saavutetaan renkaan koko käyttöiän aikana keskimäärin 0,4 litran polttoainesäästö 100 kilometrillä. Vastaavasti renkaiden ollessa uudet, kertyy polttoainesäästöä 0,7 litraa 100 kilometrillä.

Entistä parempi suorituskyky

MICHELIN XLineEnergy-renkaiden suorituskyky perustuu Michelinin ratkaisuihin sekä rakenteen että kumiteknologian alueilla. Pitkänmatkan kuljetuksiin tarkoitettu matalan vierintävastuksen vetorengas X Line Energy D onkin ainoana kategoriassaan saanut Three Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) hyväksynnän osoituksena hyvistä pito-ominaisuuksistaan myös lumipeitteisillä teillä.

Michelinin ”multi-life”-strategian mukaisesti uudet renkaat voidaan paitsi jälkiurittaa, myös pinnoittaa ja jälleen urittaa. Vuodesta 2015 alkaen renkaille on saatavissa MICHELIN Remix -tehdasuusinta, jolloin pinnoitetun renkaan suorituskyky saadaan uuden renkaan veroiseksi.

Lue seuraavaksi