Uutiset

Kuljetuskalusto

Mecalac taas yrityskaupoilla

Groupe Mecalac S.A ilmoittaa hankkineensa ranskalaisten Pichon-pyöräkuormaajien valmistusoikeuden itselleen. Ranskan luoteisosassa sijaitsevalta Pichonilta kerrotaan, että yritys aikoo jatkossa keskittyä yhä vahvemmin ydinalueeseensa eli maatalouskoneiden suunnitteluun ja valmistukseen. Tästä syystä pyöräkuormaajat myytiin Mecalacille, joka ilmoittaa aloittavansa Pichonien valmistuksen tammikuussa 2019.

Pichon-pyöräkuormaajaperhe koostuu tällä hetkellä kuudesta koneesta tehoilla 19-55 kilowattia (26-75 hv). Mecalacin mukaan Pichon-pyöräkuormaajat täydentävät erinomaisesti Saksassa valmistettavaa Mecalac-pyöräkuormaajaperhettä. Kaikkia pyöräkuormaajia tullaan jatkossa myymään Mecalac-brändin alla ja Pichon-perusteisten koneiden myynti alkaa heti kun moottorit on päivitetty Stage V-vaiheeseen. Maatalouteen myytävät koneet pysyvät Pichon-merkkisinä.

Ranskalainen Mecalac jatkaa määrätietoista laajentumistaan kompaktikoneiden sektorilla. Tuoreessa muistissa on Terex Corporationin Englannin toimintojen hankinta alkuvuodesta 2017. Se toi Mecalacin tuotevalikoimiin kaivurikuormaajat, pienet dumpperit ja tiivistyskalustoa. Tehdas sijaitsee Coventryssä. Sellaiset merkit kuin Fermec ja Benford ovat osa tämän tehtaan historiaa.

Lue seuraavaksi