Uutiset

Kuljetuskalusto

Maxpo 2017: Sisun viisiakselinen tienhoitoauto

Asiakkaille menevät Sisu Polarit Maxpo-näyttelyssä Hyvinkäällä syyskuussa 2017. Sisun esittelyteltalla pyöri video tehtaan tuotteista ja tuotannosta.

Sisu Auto esitteli Hyvinkään Maxpossa tehdasvarustellun 5-akselisen tienhoitoauton. Perusakseliväliltään 4,65 metriä pitkän auton varusteisiin kuului maasiirtolavan ja 6-putkisen housukipin lisäksi esimerkiksi alustaterä, sivuauran takakiinnikkeet, Servotwin ohjausvaihde ja lämmitettävät lasinpyyhkijät. Petri Ikäheimolle Siilinjärvelle mennyt uusi viisiakselinen Sisu kiinnosti Maxpo-kävijöitä. Sisun edustajien mukaan samankaltaisen auton saa myös lyhyemmällä akselivälillä, mutta silloin alustaterä ei enää mahdu akseleiden väliin. Viisiakselisen tienhoitoauton ketteryyttä tuo mahdollisuus nostaa tarvittaessa kolme akselia ylös.

Kotimaisen automerkin edustajilla kävi kauppa kesken messukiireiden. Tuoreimmat ensirekisteröintitilastot todistavat Sisun vahvuutta markkinoilla erityisesti neli- ja viisiakselisten autojen osalta. Maxpossa esillä olleiden maansiirto- ja tienhoitoautojen investointipatoumat ovat purkautumassa myös Sisun eduksi. Koneenkuljetusalustana Sisun vahvuuksiin nojataan erityisesti sen akseleiden sijoitus- ja nostomahdollisuuksien vuoksi. Hyvinkään messualueella asiakkaiden kanssa kuulumisia vaihtanut Sisu Auton toimitusjohtaja Timo Korhonen korosti paikalla käyneille tuleville logistiikka-alan osaajille kotimaisen osaamisen tärkeyttä.

Verkossa

www.sisuauto.com

Sisu Polar Works esite

Lue seuraavaksi