Uutiset

Kuljetuskalusto

Marko Kolppanen aloittaa Wetteri Power Oy:n jälkimarkkinapäällikkönä

Marko Kolppasella on pitkä kokemus Wetteri Power Oulun työnjohdon avaintehtävistä ja tuntee Wetteri Powerin sekä yhteistyökumppaneidemme verkoston laajasti.

Marko Kolppanen aloittaa Wetteri Power Oy:n jälkimarkkinapäällikkönä 1.1.2018 alkaen.

Marko tulee vastaamaan Wetteri Power Oy:n jälkimarkkinoista kaikissa toimipisteissä ja on huoltopäälliköiden esimies. 

Wetteri Power on osa suomalaista Wetteri Yhtiöt -autoliikekonsernia, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla seitsemässätoista pisteessä. Wetteri Yhtiöt työllistää noin 500 autoalan ammattilaista.

”Oman alueemme ammattiautoilijoiden ja koneurakoitsijoiden menestyminen on meille Wetteri Powerilla elintärkeää. Tarjoamme Volvo ja Renault kuorma-autojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut ja Volvo maansiirtokoneiden sekä Volvo linja-autojen huolto- ja varaosapalvelut. Tarjoamme kattavasti ja monipuolisesti myös kaikki raskaan kaluston rengaspalvelut”. 

”Palvelemme nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina. Sitoudumme korjaamopalveluilla ja varaosalogistiikalla siihen, että asiakkaidemme autot ja koneet ovat tuottavassa työssä. Tarjoamme alueemme kuljetus- ja koneyrittäjille kuljettajakoulutukset, huoltosopimukset ja erilaiset rahoitusratkaisut. Kehitämme palvelutuotteitamme jatkuvasti vastaamaan tämän päivän yrittäjän tarpeita”. 

Lue seuraavaksi