Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansen Mörinöiden satoa – osa 4

Mansen Mörinät 2023 Volvo Truck Center

Konepörssin toimitus kiersi Mansen Mörinöillä kahden päivän ajan.

Atrikkelikuva: Tampereen Volvo Truck Centerillä oli nähtävillä laaja kattaus Volvo ja Renault Trucks -kuorma-autoja diesel-, kaasu- ja sähkökäyttöisinä.
Volvo Truck Center


Janne Sarasmäki

Tavallisesti Liedossa työskentelevä Janne Sarasmäki oli Mörinöiden ajaksi tullut vahvistamaan Renault Trucks -kauppiaiden joukkuetta Tampereelle. Hän kertoi, että varovaisen alkuvuoden jälkeen kuorma-autokauppa näyttää vähitellen vilkastuvan.

Mansen Mörinät 2023 Volvo Truck Center

Valtaosa esillä olleista Volvo- ja Renault Trucks -kuorma-autoista oli asiakkaille jo toimitettuja autoja. Mukana oli myös myynnissä olevia yksilöitä, joista mainittakoon täyssähköinen jakeluauto ja iso nosturiauto.Nordic Truckcenter


Mika Onnela, Nordic Truckcenter

Pirkanmaan DAF-myyjä Mika Onnela oli varautunut ensimmäisen Mörinäpäivän aamun koleuteen komealla DAF-pipolla. Nähtävillä oli laaja otanta DAF-mallistosta.

Sampsa Ruohiainen, Nordic Truckcenter

Nordic Truckcenterin maajohtaja Sampsa Rouhiainen kertoi, että syksyllä esitelty maarakennuskuljetuksiin suunniteltu XFC on piakkoin rantautumassa Suomeen.

DAF-mallistoa


Sisu Auto


Sisu Mansen Mörinöillä

Sisu Auto esitteli sovelluksia Sisu Polar -mallistosta. Hakkurialustaksi rakennettu 8×6-vetoinen alusta oli varustettu moottorin ja vaihteiston välistä kampiakseliin kytketyllä voimaotolla, ja hyvän etenemiskyvyn varmistavalla vetävällä etuakselilla. Nähtävillä oli lisäksi sora-auto sekä raskaslavetin vetoauto.Suvanto Trucks ja Koneyksikkö

Tuomo Tuukkanen

Tuomo Tuukkanen myy, paitsi Suvanto Trucksin kuljetusvälineitä, myös omistamansa Koneyksikkö Oy:n maarakennuskoneita.

First Green Elise 100 ja Mini Z 400

Mielenkiintoinen tuttavuus ovat Koneyksikön maahantuomat, Tsekissä valmistetut täyssähköiset First Green pienkuormaajat. Yhdellä latauksella työskentelyajaksi luvataan kahdeksan tuntia.

Suvanto Trucks Tampere


Niemi-Korpi Oy


Niemi-Korpi Oy

Komea rivi uusia Ivecoita Niemi-Korpi Oy:n pihassa lähdössä päällirakennukseen. Hedin Automobilen ja Ivecon välinen aiesopimus yritysjärjestelyistä Ivecon pohjoismaisissa toiminnoissa eivät Miika Niemi-Korven mukaan vielä ole vaikuttaneet millään tavalla toimintaan.

Niemi-Korpi Oy

Näyttävä oli laadukkaiden vaihtoautojenkin rivistö. Vasemmalla kuvassa pilkistää Terberg, joka on Suomessa melko harvinainen tuttavuus. Alankomaissa toimiva valmistaja tekee yhteistyötä Volvon kanssa.

Lue seuraavaksi