Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansen Mörinät 2022 – Scanian Superkiertue mukana

Scanian perinteinen koeajokaravaani pysähtyy Tampereella/Pirkkalassa perjantaina ja lauantaina 23.–24.9. Perinteisillä Mansen Mörinöillä Scanian karavaani tarjoaa koeajomahdollisuuden myös lauantaina klo 9:00-15:30. Koeajopäivät arkisin alkavat aamulla kello 9:00 ja päättyvät kello 17:00.

Uusi Scania Super-mallisto esiteltiin yleisölle marraskuussa 2021. Uusimpia Super-voimalinjalla varustettuja autoja on jo lähtenyt liikenteeseen muutamia, mutta suuri yleisö pääsee nyt kokeilemaan uusia Super-malleja ensimmäistä kertaa. Koeajokiertueella mukana on kuusi erilaista Super-malliston ajoneuvoa ja yksi V8-moottorilla varustettu puutavarayhdistelmä vertailukohtana.

Uusimman Scania Super-malliston peruskiviä ovat erinomainen polttoainetalous ja ensiluokkainen ajettavuus sekä käytettävyys. Uudessa Super-voimalinjassa yhdistyvät Scanian uudet 13-litraiset moottorit, uudet vaihteistot, sekä uudet taka-akselistot. Uusi moottorimallisto on markkinoiden edistyksellisin ja yhdistettynä voimalinjan muihin osa-alueisiin, voidaan Super-malliston avulla saavuttaa jopa kahdeksan prosentin säästö polttoaineen kulutuksessa verrattuna Scanian aikaisempaan taloudelliseen mallistoon.

Superkiertueelle voi ilmoittautua jo etukäteen ja varata koeajoajan osoitteessa: www.scania.fi/superkiertue.

Lisätietoa Scania Super-mallistosta: www.scania.fi/superLue seuraavaksi