Uutiset

Kuljetuskalusto

MAN Truck & Bus laajentaa tuotevalikoimaansa

MAN Truck & Bus laajentaa jo kattavaa tuotevalikoimaansa esittelemällä uuden kevyen hyötyajoneuvomallin ja tulee näin täyden valikoiman toimittajaksi tarjoten asiakkailleen hyötyajoneuvoja kaikissa kokoluokissa 3 ja 44 tonnin välillä.

MAN TGE- nimeä kantava uusi MAN-hyötyajoneuvo on kehitetty yhteistyössä Volkswagen-hyötyautojen kanssa ja se tullaan valmistamaan yhdessä kaksoismallinsa Volkswagen Crafterin kanssa uudella tehtaalla Wrzesniassa, Puolassa.
Tämän yhteistyön odotetaan luovan strategisia hyötyjä molemmille brändeille uusien asiakasryhmien saavuttamisessa. Uusi MAN TGE esitellään kansainvälisessä IAA 2016 autonäyttelyssä Frankfurtissa ja tulee markkinoille 2017.

MAN Truck & Bus toimitusjohtajan Joachim Dreesin mukaan monet MAN asiakkaat tarvitsevat tämän kategorian ajoneuvoja. “Lanseeraamalla MAN-hyötyajoneuvon joka sijoittuu kokoluokaltaan MAN TGL- kuorma-automalliston alapuolelle, astumme täysin uudelle liiketoiminta-alueelle. Asiakkaamme, joilla on raskaankaluston autokanta, on tarvetta myös kevyemmille hyötyajoneuvoille, joten MAN TGE muodostaa tärkeän laajennuksen nykyiseen ajoneuvotarjontaan.

Tiedämme tarkalleen mitä asiakkaamme tarvitsevat ja millä aloilla he toimivat. Ajoneuvoratkaisut ja alustat joita tarjoamme heille tulevat sopimaan täydellisesti heidän tarpeisiin ja käyttötarkoituksiinsa. Ammattitaitoinen palvelu ja laaja valikoima ratkaisuja vakiintuneelta kuorma-autoliiketoiminnan osaajalta asettavat vaatimustason tässä painoluokassa toimimiselle ja olen varma, että hyötyajoneuvoasiakkaat ovat tästä kovin innoissaan.”

Lähitulevaisuudessa MAN-asiakkaat saavat myynnin, huollon ja korjaamon palvelut yhdestä paikasta kaikille ajoneuvoilleen aina pakettiautoista raskaaseen kalustoon. MAN tulee tarjoamaan perinteisten umpikoriautojen lisäksi täysin uusia alustaratkaisuja eri toimialoille ja edelleen laajentamaan pitkäaikaista ja vahvaa yhteistyötään eri korirakentajien kanssa.

www.mantruckandbus.fi
www.mantruckandbus.com

Lue seuraavaksi