Uutiset

Kuljetuskalusto

MAN Road Show 2015

MAN järjestää todella kattavan kiertueen kuluvan kesän aikana, kun laatumerkin monipuoliseen kalustoon pystyy tutustumaan MAN-liikkeissä sekä esimerkiksi Shell– ja ST1 -huoltamoilla sekä Vianorin toimipisteissä. Kiertue avattiin virallisesti huhtikuun loppupuolella Espoon MAN Centerissä, josta karavaani alkoi siirtymisensä pohjoista kohti. Kesäkiertueen kohokohta on Alahärmän Power Truck Show elokuun alussa, mutta MAN Road Show jatkaa myös näyttelyn jälkeen aina elokuun loppuun saakka.

MAN Road Show -kiertueella on mahdollisuus tutustua sekä merkin uutuusmalleihin että uudistuneisiin palvelutuotteisiin, kuten MAN-huoltosopimuksiin. Automalleista mukana on esimerkiksi konttikiskoalustalla varustettu MAN TGX 26.520 6×2-4 LL/4800, jonka uusi 520 hevosvoiman D38-moottori täyttää dynamiikalle, taloudellisuudelle ja mukavuudelle asetetut vaatimukset. MAN TGS 26.440 6x4H-4 BL HydroDrive osoittaa monipuolisuuttaan neste-etuvedolla, Telematics-valmiudella, Hiab-nosturilla ja Multilift-vaijerilaitteella varustettuna ja MAN TGM 15.290 4×2 LL Palfinger Duo -koukkulaitteella vakuuttaa huikealla kantavuudellaan. Jakeluliikennetehtäviin kiertueella on esillä tehokas ja ketterä MAN TGL 12.220 4×2 BL NEK:in kokosivun aukeavalla umpikorilla ja Dhollandian takalaitanostimella.

ST1 ja Vianor voimakkaasti mukana

MAN Road Show -kiertueella myös MAN:in yhteistyökumppanien merkitys on suuri ja tapahtumapaikkakunnilla on mahdollisuus tutustua myös heidän ammattiautoilijoille tarjoamiin tuotteisiin. Espoossa kiertueen avajaispäivänä ST1:n tuotteita esitteli Harri Lamminen, joka korosti erityisesti ST1:n ja Shellin korttien yhteistoimintaa. Samalla hän kertoi ST1:n raskaalle kalustolle soveltuvan Diesel Max -polttoaineen puhtaudesta ja taloudellisuudesta. Sen perusdieseliä korkeampi setaaniluku parantaa myös vääntöä ja laadussa +5…-34 on korkean setaaniluvun sijaan painotettu korkeaa pakkaskestävyyttä, jolloin laadun setaaniluku on normaalin dieselin tasolla.

Myös Vianor on mukana koko kiertueen ajan ja yhdeksällä paikkakunnalla Road Show järjestetäänkin Vianorin toimipisteissä. Vianor korostaa valikoimansa kattavuutta ja lupaa, että heiltä löytyy oikea rengas jokaiseen ajoneuvoon niin maantieliikenteeseen, metsäteille, soranajoon kuin jakelutehtäviin. Pelkkien rengaspalveluiden lisäksi Vianorilla on tarjota alan ammattilaisille runsaasti muita palveluita, kuten Vianor Truck Service 24 tunnin rengasrikkopalvelun sekä Car & Van -ajotietopalvelun, jonka kautta saa esimerkiksi tarkan raportoinnin kuljettajien ajotavoista.

Tarkemman kiertueaikataulun paikkakuntineen löytää osoitteesta www.truck.man.eu/fi  ja kannattaa muistaa, että paikan päällä on tarjolla asiasisällön lisäksi saksalaishenkistä tarjoilua ja myös rekkasauna lämpiää päivittäin klo 10-17. TP

Lue seuraavaksi