Uutiset

Kuljetuskalusto

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa 12)

Veholta erä catering-autoja Finnairille

Tapani Lamberg

Vehon Tapani Lamberg esitteli Mörinöillä Finnairille toimitettavaa catering-autoa. Alustana on Mercedes-Benz 1830 Econic. Kuvan auto on ensimmäinen kymmenestä Finnairille toimitettavasta laitteesta. Autoilla tullaan hoitamaan lentokoneiden muonitusta. Kokoonpano on räätälöity huomioiden myös tulevaisuuden lentokoneiden mitat. Päällirakenteista vastaa saksalainen Doll. Ohjaamo on matala. Sen päällä oleva nostolava nousee kuuden metrin lattiakorkeuteen. Autossa on paljon rajakytkimiä, jotka takaavat kaikkien osapuolien turvallisuuden, niin catering-auton, kenttähenkilökunnan ja tietenkin itse pääosan esittäjän, lentokoneen.

Catering-auto
Täyssähkö-Vito.

Ossi Mörö esitteli Plugit Finlandin latausratkaisuja.Suomen maajoukkuepurjehtija Otto Dahlberg esittäytyi kalustoineen Vehon Mörinä-tapahtumassa. Veho sponsoroi Ottoa hänen matkallaan olympialaisiin kuljetuskaluston muodossa. Pääosin Keski-Euroopan vesille suuntautuvat kilpa- ja harjoitusmatkat hoituvat Vehon toimittamalla, pitkällä Mercedes-Benz Vitolla. Katolle köytetyn veneen lisäksi auton perässä kulkee aina mukana perävaunu.

Otto purjehtii ILCA 7 -luokassa (ent. laser). Miehen vakaana tavoitteena on edustaa Suomea vuoden 2024 olympialaisissa Pariisissa. Konepörssi toivottaa myötäisiä tuulia nuorelle urheilijalle.


Otto Dahlberg


Lue seuraavaksi